Hogyan lehet Indafotó.hu-n beállítani, hogy más ne menthesse le a képeimet?
"Ha valaki nem képes normális választ adni akkor ne is írjon ide, köszi. ;)"
Ez az egyetlen lehetséges válasz.
Az hogy neked nem tetszik sajnos az más probléma, nem segíthetünk rajta.
Emiatt van lepontozva leginkább a válaszadó ....
Ha mindenképp azt szeretnéd hogy más ne használja a képeid, tegyél rá valamilyen feliratot, emblémát, vízjelet, csíkot, stb.
Ha a kép megjelenik egy weblapon, onnan bárki és bárhogy le fogja tölteni. Hiszen azzal hogy megtekinti a felhasználó, máris a gépén landol a böngésző segítségével.
Az egy dedós dolog hogy a jobbgombos menüt letiltják, egy három éves gyerek is meg tudja nyomni a PrintScreen gombot a billentyűzeten.
Ráadásul az indafotón erre nincs is lehetőség hogy beállítsd a képedhez a jobbgombos menü tiltását.
Most már megnyugodtál?
Én eddig sem voltam ideges és tudom,hogy a PRTSC-nel is le lehet menteni, sőt keret/név is van a képen de sokaknál ez nem jelent semmit és nem véletlen írtam ezt a kérdést sem.
Azt meg nem tudtam,hogy nem lehet ilyent beállítani , mert ha tudnám akkor nem tettem volna fel a kérdést.! :)
Köszi a választ, a második fele elég lett volna ha elsőre leírod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!