Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet Indafotó.hu-n...

Hogyan lehet Indafotó.hu-n beállítani, hogy más ne menthesse le a képeimet?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm.!
2011. nov. 2. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem töltöd fel őket.
2011. nov. 3. 08:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem képes normális választ adni akkor ne is írjon ide, köszi. ;)
2011. nov. 3. 11:51
 3/4 anonim ***** válasza:

"Ha valaki nem képes normális választ adni akkor ne is írjon ide, köszi. ;)"

Ez az egyetlen lehetséges válasz.

Az hogy neked nem tetszik sajnos az más probléma, nem segíthetünk rajta.

Emiatt van lepontozva leginkább a válaszadó ....

Ha mindenképp azt szeretnéd hogy más ne használja a képeid, tegyél rá valamilyen feliratot, emblémát, vízjelet, csíkot, stb.

Ha a kép megjelenik egy weblapon, onnan bárki és bárhogy le fogja tölteni. Hiszen azzal hogy megtekinti a felhasználó, máris a gépén landol a böngésző segítségével.

Az egy dedós dolog hogy a jobbgombos menüt letiltják, egy három éves gyerek is meg tudja nyomni a PrintScreen gombot a billentyűzeten.

Ráadásul az indafotón erre nincs is lehetőség hogy beállítsd a képedhez a jobbgombos menü tiltását.

Most már megnyugodtál?

2011. nov. 3. 13:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Én eddig sem voltam ideges és tudom,hogy a PRTSC-nel is le lehet menteni, sőt keret/név is van a képen de sokaknál ez nem jelent semmit és nem véletlen írtam ezt a kérdést sem.

Azt meg nem tudtam,hogy nem lehet ilyent beállítani , mert ha tudnám akkor nem tettem volna fel a kérdést.! :)

Köszi a választ, a második fele elég lett volna ha elsőre leírod...

2011. nov. 3. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!