Miért tűnik el néha a hangszóró inkon a tálcáról?
Figyelt kérdés
Néha amikor bekapcsolom a gépet (Dell Inspiron N5110 - Windows 7 Ultimate SP1 x64) akkor nem látom a hangszóró ikont a tálcán, és nem is lehet visszahozni. Ha pedig újraindítom, akkor meg ott van. Ez mitől lehet?2011. okt. 30. 08:50
1/7 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem, hogy az is elég, hogyha kijelentkezek és vissza. Nem kell újraindítanom.
2011. okt. 30. 08:52
2/7 anonim válasza:
Jobb gomb a tálcán; Tulajdonságok; A zen aktív ikonok elrejtése résznél legyen pipa, aztán Testreszabás. Itt be tudod állítani mi legyen ott mindig, mi soha és mi csak használatkor.
4/7 anonim válasza:
áááááááááá
bocs
A NEM aktív ikonok elrejtése.
5/7 A kérdező kommentje:
hát nem. Erre már én is régóta rájöttem magamtól is. Ennyire nem vagyok hülye. Viszont amikor letűnik, akkor SEHOLSINCS!!!!!!!! Sehogysem lehet visszahozni (semmilyen módon sem), csak akkor, ha kijeletkezek és vissza!!!!!!!
2011. okt. 30. 11:30
6/7 anonim válasza:
Amikor eltűnik, nézz szét az Eszközkezelőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!