Melyik oprendszer jobb: windows xp vagy windows 7?
Figyelt kérdés
Előnyöket és hátrányokat is szívesen olvasok!2011. okt. 22. 15:54
11/15 MolotovPunk válasza:
A Win10 tényleg nem jó rendszer.A frissítésekkel is akadnak gondok és a vezérlőpultot is elsorvasztották benne,helyette gépház van.Windows7 jó és stabil rendszer,Win8.1 az használható szerintem.Az XP viszont már nagyon elavult.Csodálkozom,hogy van,aki még használja azt netre kötve.
12/15 anonim válasza:
Én Xp Sp3-at használok egy Dell Latitude E6400-as laptopon (4 GB RAM, 149 GB HDD, 1,5 GB videókártya, Intel Core 2 Duo P8600 proci)napi(!!!) szinte az összes frissítés rajta, kivéve amit én nem akartam. Gyors, stabil, megbízható. Pár egyéb hasznos beállítással is gazdagítva. (Ezek 98%-ban Registry módosítások) Se vírus se semmi. Netezek, játszok, dvd-ket írok stb... Sőt, hamarosan lesz egy IBM P4-es gépem azon is XP van/lesz.
13/15 anonim válasza:
Ha már előre került ez a kérdés.. :D
A Windows 7-et nagyon szerettem!
Azon túl, hogy kényelmes új funkciók kerültek bele, kifejezetten szép volt a felhasználói felülete, gyors volt, olyan szinten stabil volt (legalábbis nálam mindenképp), hogy már-már egy lapon említem az Androiddal is. Sőt, az Androidos telefonjaim 2-3 év alatt mind belassultak, a Win7 meg hosszú évekig nem volt újratelepítve és még kb. 4-5 éves korában semmi baja sem volt.
A Windows 10 egy rakás sz.r és a Windows 11-et ugyanazokkal a módszerekkel készülnek tönkretenni...
14/15 MolotovPunk válasza:
Nekem egyik gépemen még eredeti Win7 megy.Tényleg stabil rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!