Mit kaphat valaki ha kalóz dolgok vannak gépén?
úgy értem hogy milyen fajta büntetést kaphat a rendőrségtől ha kiderül és ezt mennyire szokták figyelni???
Halottam hogy Németországon nagyon szigorúak...
Ha, kiderül... valaki felnyom, esetleg észnélkül NET-ezel..., pénzbírságot (Ft.-ba átszámolva több százezer )
de ez csak hab a tortán, mert elvisznek minden számítástechnikai eszközzel összefüggő adathordozót, vinyók, CD-DVD-BluRay lemezek, Flash tárolók, stb. és a jó ég tudja csak, hogy mikor, és milyen állapotban kapod, vissza. (ha egyáltalán vissza kapod!)
Kit érdekel, hogy a németeknél mi van?
Magyarországon csak a kalózszerverekkel foglalkoznak, a mezei felhasználókat leszarják. /különben a userek 80+%-át elővehetnék/.
Csak még 1 valamit szeretnék kérdezni!
Ha csak torrentel kalóz Windowsokat meg játékokat magán célra töltök le és nem kereskedek vele csak én használom nem adom oda senkinek akkor azért lehet kapni büntetést?
utolsó válaszoló:
A rendőrségtől hogy birok kapni virust???
Utolsó nem arra célzott.
És ha nem osztasz meg, nem követsz el törvénysértést, KIVÉVE a licensz-szerződéssel rendelkező fájlok/programok.
Mint pölö a winfos.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!