Hogyan jelezhetnék neki, hogy észrevegye?
A suliban informatikából, nagyon jól tanulok! Kb vagy 2-3 perc rákészülés és tudom az anyagot! Ha a dolgozathoz akarok és tudok pluszt írni odaírom! PL. Volt egy ilyen háttértárolók:CD-R, CD-RW, MEREVLEMEZ! De még hozzáadásként odaírtam az SSD RAM-ot is meg vagy 3 féle kártyát! A fájltípusoknál pl
Hangfájltípusok:
kb ezt íruk órán a füzetbe: MP3 WAW
Én odaírtam FLAC, OOG, AAC vagy telefonookon midi!
videofájltípusok
kb ezt írtuk a füzetbe órán:MP4 AVI!
Én ezt írtam oda pluszba: FLV
Képfájltípusok
kb ezt írtuk órán: jpg bmp
Én ezt írtam oda. JPG
fájlkiterjesztések:
ezt írtuk oda órán: exe vagy aki akarta dll
Én ezeket írtam oda: MDF MDS ISO zárójelbe(rar)
Hogyan jelezhetnék ezen kívül a tanáromnak, hogy én nagyon értek a gépekhez? Ezzel azt akarom elérni, hogy akkor mutasson nekem trükköket meg ilyesmiket egy különóra keretében!
Aztarohadt! Ismersz 7 háttértárolót meg vagy 12 formátumot!
Te aztán értesz a gépekhez...
Mondjuk csak kérd meg?
OOG hang van? OGG röl tudok
JPG et se értem mert azt irtad felete is csak kicsivel:)
trüköket netröl tanulj:p ha van hozá érzéked
tanár meg majd felfigyel ha rendesen tanulsz és tudsz is mindent meg többet:)
amugy igen nem csak eböl ál a tudás sajnos
pl. helyesen is kel irni amit én nemtudok:D
meg nem árt részleteket tudni hogy müködik
optikai lemez, merevlemez, stb.
angol nyelvet is szorgalmasan tanuld
aztán még kialakul
fiatal lehetsz:)
Amugy a rar t mért kelet zárójelbe:)
az is fájl kiterjesztés és sokal ismerteb mint MDF ...
Nem csak ahhoz értek!
Nagyjából tudok programozni Turbo Pascal-ban, DVD olvasót belerakni/cserélni a gépekbe) hamis vírust írni, és IP cím alapján tudom, hogy a netező, milyen országban, és városban van! És ezt 12 ÉVESEN!
Akkor milyen trükkökre van még szükséged?:)
Nagy hekker leszel mikor felnősz:)
A komment megírásának időpontja: tegnap 18:15
IP cím alapján nem nehéz megmondani hogy ki hol van... Egyszerű netes oldalak is vannak erre.
A DVD/HDD/stb csere csak annyi hogy berakod, becsavarozod, bedugod és ha kell jumpereled. Nem nagy kunszt.
Tudod mi az a vírus? Az ami a háttérben fut és a felhasználó nem tud róla. Egy sima .bat file-al is lehet egy nagyon egyszerű "vírust" írni.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:09
Te meg nagy netes mágus lehetsz ha azt se tudod hogy kik azok a Hackerek :) Akikre te gondolsz, azok a Crackerek és meg se közelíti a széndioxidot amit kifújtak pár órája a világ bármely pontján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!