Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok dvd9-et írni?

Hogyan tudok dvd9-et írni?

Figyelt kérdés
Van két filmem, dvd9. De nem tudom megnézni sem, és kiírni sem. Hogyan lehet átalakítani, hogy meg tudjam nézni? Vagy hogyan tudom kiírni? És egyáltalán, mi az ami lejátsza? :) Ja, és nőből vagyok, úgyhogy részletes infó kéne ;)
2011. okt. 17. 18:32
1 2
 1/13 P.O.C. ***** válasza:
Eredeti filmek?
2011. okt. 17. 18:43
 2/13 A kérdező kommentje:
letöltött
2011. okt. 17. 18:57
 3/13 P.O.C. ***** válasza:
A számítógépeden akarod megnézni?
2011. okt. 17. 19:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen. De valahogy jó lenne kiírni, mert nincs hely a gépemen, hogy tároljam. Vagy meg kéne szerezni másként, de nem találtam, csak így :)
2011. okt. 17. 19:22
 5/13 P.O.C. ***** válasza:

Dupla rétegű DVD kell hozzá (DL).

[link]

Olyan író kell, ami támogatja ezen lemezek írását. Csak a nagyon régiek nem tudják.

Milyen formátumban van meg? ISO?

2011. okt. 17. 19:33
 6/13 A kérdező kommentje:

Igen.

Ha kiírom ilyen dvd-re, akkor csak gépen tudom majd lejátszani?

2011. okt. 17. 19:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Bármelyik asztali lejátszón is le lehet majd játszani...
2011. okt. 17. 20:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Milyen író programot használsz? Az Iso-t ki kell írnod majd képfájlként. Ha elmondod mivel írsz lemezeket, akkor abban is tudunk segíteni...
2011. okt. 17. 20:34
 9/13 A kérdező kommentje:

Van a gépen valami Alcohol 120%, tesóm azt mondta, ezzel meg fogom tudni csinálni. Persze én ebben nem vagyok biztos, mert eleve úgy kezdődik, hogy kiír valami virtuális meg fizikai meghajtót :)

Lehetne valakitől telefonos, vagy személyes segítséget kérnem? Légyszi! :) De ha nem, akkor jó-e hozzá ez az Alcohol, vagy ha nem, akkor mi kell hozzá? És hogy kezdjem el?

2011. okt. 18. 09:44
 10/13 P.O.C. ***** válasza:

Ha iso formátumba van, akkor használj ImgBurn -t.

[link]

Ha nem akarod kiírni, akkor az Alcohol 120% -al be tudod mount -olni. A DVD9 -et bármilyen médialejátszó programnak ismerni kell, ajánlom a VLC -t.

De ha ez így magas neked, rakd fel a teamviewer -t, küld el a kódot pü-ben én Online megcsinálom.

[link]

2011. okt. 18. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!