Mennyibe kerülne egy új számítógép?
Figyelt kérdés
Van egy kb 10 éves gépem, és ha sikerülne elég lóvét összeszednem, lecserélném. Kellene új monitor, azt meg tudom nézni neten, hogy kb mennyibe kerül. A gépekhez viszont egyáltalán nem értek, szóval hiába írna bárki is mindenféle infókat, nem sokat mondanának. Azért is kérdezem. Igazából nem használom sok mindenre, néha letöltök, vagy fényképek/zenék vannak a gépemen. De nem kellene semmiből nagyon extra dolog, csak egy hétköznapi gép kéne, ami nem elavult. Egy DVD-íróval. Ja, a 160 GB-ot viszont "kinőttem". Segítsen, aki ért hozzá! Köszi előre is! És nem feltétlenül kell laptop, nem hordanám úgysem sehova, szóval valami olcsóbb megoldás érdekelne.2011. okt. 10. 11:41
1/7 anonim válasza:
Ha játszani nem akarsz rajta, csak netezni,zenét hallgatni, stb.. akkor akár 50.000 + monitor áron is tudsz venni.
2/7 P.O.C. válasza:
Az utóbbi hónapban megugrottak az alkatrész árak nagyon, hála az Euro -nak meg a foschtaicska gazdaságunknak, meg annak az idiótának aki irányítja.
Szerintem olyan 60 eFT + monitorból lehet kihozni egy jó gépet. Én az AMD Socket FM1 -et ajánlanám. Dióhéjban: a itt a processzorba integrálnak egy egész jó kis videokártyát. Így a HD videózással és egy kis játékkal sem lenne gond.
3/7 anonim válasza:
Akor fm1 olcsóbb mint egy 775 :p?
de menyit költenél rá max?
ténleg elég egy minimálais "irodai" gép?
de legalább nagy hdd t vegyél bele:p
...
4/7 anonim válasza:
Ipon ból jó ha öszepakolunk egyet?
amugy általánoságra komplet gépt is adnak használtan de garanciálisan
persze öszerakva jób
mert kompleten kitudja mi van bene feleslegesen és milyen a táp hozá
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!
2011. okt. 11. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!