Mi a véleményetek az inernetes vásárlásokról? (elektornikai cikk)
Figyelt kérdés
Mennyire vált be? Elégedettek voltatok a termékekkel? Mennyire megbízhatóak ezek az internetes megrendelések?
Én a kirakat.hu-ról szeretnék rendelni egy epilátort. Mit szóltok hozzá? Merjek rendelni?
2009. ápr. 29. 19:56
1/3 anonim válasza:
Konkrétan a kirakat.hu-t nem ismerem, de rendeltem már jópárszor több webáruházban is műszaki cikket, még sosem volt gond.
2/3 anonim válasza:
Az oldal használtságát érdemes figyelni (sokan rendelnek-e onnan) és hogy mióta működik az online shop. Ha már legalább 1 éves az oldal, akkor nem lehet különösebb gond. Nekik is fontos, hogy a vásárló elégedett legyen.
3/3 anonim válasza:
Én is rendeletem már internetről többször is több helyről, eddig még szerencsére nem volt gondom.
Viszont azt tanácsolom neked, hogy az adott oldalról (vagy oldalon) keress valami fórumot, ahol biztos többet megtudsz, hogy mik a tapasztalatok az adott webáruházzal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!