Fifa 12 vagy Pes 12?
Figyelt kérdés
Melyiknek kisebb a gépigénye?És melyik a jobb?2011. okt. 6. 15:52
1/9 anonim válasza:
Én az IRL Foci-ra szavazok. Ez a 2 játék egyszerűen úgy szar ahogy van.
2/9 anonim válasza:
Fifa 12
pes t anyit emlegetik de sehol se látam még
amugy mindketövel is játszhatsz:p
3/9 anonim válasza:
Pes egy nagyrakás sz.r. EGYÉRTELMŰ FIFA12! és most egy csomó jó cuccot visszatettek bele. egyszer kipróbáltam a pes-t de nagyon béna. Alig van benne csapat és egy csomó bajnokságot megse vettek asszem öt van kb.
4/9 pink07 válasza:
szerintem a gépigény, mindkettőnél egyenlő lehet. De magyar vagy,akkor szernitem a fifa 12 jobba élveznéd, mit az angol pes-t ;)
5/9 anonim válasza:
fifa egy nyomorodottutolsó buggos sz-ar f-os, felénél járok de olyan bágok vannak benne h az poén
7/9 anonim válasza:
PES. Sokkal szabadabb élvezhetőbb a FIFÁN játszok 10 percet és a gép már a kukába van úgy felídegesít. Egy amatőr szar. Az lehet a PES-be 5 bajnokság van de inkább játszok 5 élvezetes bajnokságba ami sokkal jobb mert van UEFA BL is. Ott meg nincs és őszintén ki akar azoknak a bajnokságoknak a 90%-val játszani? Kit érdekel egy mexikói bajnokság. Senkit.
9/9 anonim válasza:
Egyértelműen a Fifa 12. Gépigény kb. egyenlő, de a fifa jobban megéri az árát hidd el. Ha meg nem tudsz dönteni akkor játssz mindkettővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!