Blablabla? A többi lent:D
Figyelt kérdés
van igaz a samsung 5230 és a star belőle mi a külömbség? csak a wifi vagy van más is?2011. okt. 5. 22:11
1/9 A kérdező kommentje:
hideg van. mingyárt megfagyok. ti nem?
2011. okt. 5. 22:18
3/9 A kérdező kommentje:
akkor már ketten vagyunk : /
2011. okt. 5. 22:32
4/9 A kérdező kommentje:
na de ha kérhetném további hülyeségek mellett értelmes válaszok is jöjjenek
2011. okt. 5. 22:34
5/9 anonim válasza:
A készülék neve Samsung S5230 (S = star), tehát ugyanazt jelenti. Van egy La fleur sorozat ugyanebből készülékből, mintás elő-hátlappal. Amiben wifi van, annak a nevében van W.
6/9 A kérdező kommentje:
ahham köszi a választ de nemigazán értem.nemojan rég volt 1 soma s5230 asom amibennem volt wifi és csak annyit akartam tudni hogy ha vennék 1 kb ugyan olyat csak wifiset akkor abban lenne valami ami más...vagy mi
2011. okt. 5. 22:39
7/9 A kérdező kommentje:
sima sorry
2011. okt. 5. 22:39
8/9 anonim válasza:
A wifi lenne benne, ettől más. Alapjában véve ugyanaz a készülék és tartalma-működése marad, csak a wifivel lesz több.
A sima neve Samsung S5230 (vagy Samsung S5230 La fleur), a wifis neve Samsung S5230W
9/9 A kérdező kommentje:
ahhhhhhhhhhh. upsz. köszi csak ennyit akartam tudni. akkor ezek szerint olyat kell lop...kérnem.további szép estét
2011. okt. 5. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!