Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Leáll a gép...

Mit csináljak? Leáll a gép kilép, újraindul :S SŰRGŐS LÉCCI SEGÍTSETEK

Figyelt kérdés
Lassú és fos a gépem, amúgy jó gép csak nagyon lassú meg leáll néha kidob, újraindul, más minden lehetőt megcsináltam de semmivel sem jó, csináltam vírusirtást azt mondja hogy nincs, Akkor töredezettségmentesítést is csináltam de akkor is leáál, mit csináljak KÖNYÖRGÖM SEGÍTSETEK LÉCCIVEL. SŰRGŐS 13/L
2011. okt. 4. 20:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Windows 95

Windows 98

Windows 2000

Windows XP

Windows Vista (Home Premium, Professional, Ultimate)

Windows 7 (Home Premium, Enterprise, Professional, Ultimate)

Illetve hányas Service Pack van rajta?

És milyen játékkal játszol, mert ez fontos, lehet, hogy csak a játékot nem bírja (már) a gép.

2011. okt. 4. 21:19
 12/17 A kérdező kommentje:

Windows XP

és a minecraftot nem bírja két percenként kidob

2011. okt. 4. 21:25
 13/17 anonim ***** válasza:

A minecraft-nál kidob??

Menj be a Vezérlőpultba a Start menüben, és keresd meg a Rendszer ikont és katt rá. Onnan másold be amit látsz ott.

2011. okt. 4. 21:59
 14/17 _Jessy_ ***** válasza:
2+ éves XP!!! Szerintem ez az egyetlen probléma. Meg néhány vírus, amit az avast nem talált meg.
2011. okt. 5. 11:20
 15/17 A kérdező kommentje:

microsoft windows XP

professional

2002 es verzió

Szervizcsomag 3

2011. okt. 5. 15:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát igen, 2 éves 2002-es XP az elég gyenge. Egyértelműen a szervizben tudják megmondani mi a baj. De az Avast-ot sem nagyon ajánlom. Inkább kérj rá AVG-t vagy Nod32-t. És kérd meg őket, hogy Windows Vistára teszteljék le, hogy tudja-e vinni, vagy valamilyen újabb verziójú XP, kb. 2008, 2009 ...
2011. okt. 5. 16:38
 17/17 kiscsavo201 válasza:

nekem van egy 10 éves laptopom és a metin2-nél mindig lekapcsolódott és kb 8-szor előadta eztet a metin2-nél

és tönkre ment benne a vincseszter felgyulladt!!

2013. ápr. 19. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!