Dukai regina kérdése:
Rendszerről eltűnhet egyik napról a másikra az adat?
Figyelt kérdés
Tegnap kikapcsoltam a gépem, minden jól működött, azt jó tudni hogy nekem már előzőleg volt egy fiókom, és létrehoztam egy új vendégfiókot magamnak. Mivel ez családi számítógép és nekem kellett egy olyan ahol saját adataimat tárolom.És egy darabig használtuk az eredeti rendszergazdát. De az meg egyszer csak hopp eltűnt nem baj gondoltam anyám úgyse sokat gépezik szóval használtuk ezt.Nézelődtem a régiben az adatok amik le voltak töltve megmaradtak csak éppen abba nem lehetett bejelentkezni és gondoltam jól van használom akkor ezt ez is megteszi . Egyébként windows xp van a gépre telepítve. De ma eltűntek erről minden adat kiírt valamit de nagyon megijedtem és hirtelen rá kattintottam az OK gombra azt hiszem hogy a rendszerrel lehet a baj mert vendégfiókot használok futólag ennyit jegyeztem meg a nagy ijedtségbe de most nem tudom mit tegyek mert eltűnt minden a képeim a dokumentumaim a zenéim a filmjeim minden még az iskolához kellő dokumentumaim is minden ami fontos volt nekem. De még anyámnak is eltűnt egy fontos programja a gépről de más program nem. Arra lennék kíváncsi hogyan lehet vissza állítani mindent?2011. okt. 4. 05:24
1/3 anonim válasza:
Advanced System Care 4-et töltsd le és keresd meg az eszköztárban(toolbox) a windows javtó programot és azzal ügyeskedj. Hátha beválik.
2/3 anonim válasza:
Ha nem válik be akkor meg windows reinstall.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen sikerült már közben megcsinálnom csak nagyon megijedtem de lehiggadtam és rájöttem mi volt a baj :)
2011. okt. 5. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!