Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Újra szeretném telepíteni a...

Újra szeretném telepíteni a gépem, hogyan fogjak hozzá?

Figyelt kérdés
Valaki leírná nekem lépésről lépésre? Amik rajta vannak képek akkor azok elvesznek?
2009. ápr. 27. 13:18
 1/5 anonim válasza:
100%
szerintem inkább ne kezdj bele. sajna én sem értek hozzá, de azt tudom , hogy amikor telepítik a gépem mindig mondják, hogy ami a c meghajtón van az el fog veszi, tehát ami kell tegyem át a d-re
2009. ápr. 27. 13:30
 2/5 anonim ***** válasza:

1. még azt se irtad le, milyen operációs rendszered van, de gyanitom windows.

2. ha ennyire nem értesz hozzá, tényleg ne te csináld. kérd meg egy hozzáértő ismerősödet, ha nincs, akkor pedig szakembert, aki lementi neked a fontos dolgokat, hogy ne vesszenek el.

bocs, ha ennyire elutasitó vagyok, de nincs kedvem 10-12 oldalt gépelni, minden apróságra kitérve

2009. ápr. 27. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen a C:-ről minden el fog veszni, kezdd azzal, hogy mindnet elmentesz amire szülséged van.

Utána kérj meg valakit aki csinált már telepítést, és ha lehet jegyezd meg, hoghy mit miért és milyen sorrendben csinál. Annak aki ért hozzá 3-4 óra mire egy alap rendszer jól működik. Annak aki nem csinált még ilyet lehet 3-4 nap is, és 3-4 újra kezdés.

Keresd meg az alaplaphoz a különböző kártyákhoz (videó, hang, és ami még van hozzá) telepítő CD-it, azokra szükség lesz. Kell egy rendszer telepítő lemez a hozzá való regisztrációs kulccsal.

És ha már újra telepítteted a rendszert érdemes úgy csinálni, hogy két partícióra osztják a winchestert, a C:-re a rendszer és a programok, a D:-re pedig a saját állományaid (képek, zenék, dokumentumok) kerüljenek. Egy esetleges újabb telepítéskor a D:-ről nem törlődik semmi, plusz van hova menteni a C:-n levő esetleges anyagaidat.

2009. ápr. 27. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
de szerintem egyszerűbb ha megkérsz valakit mert ennyire kezdő jártassággal több kárt teszel!
2009. ápr. 27. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
hát én azért 1-2óra alatt is feldobom az egész gépet, az utolsó msn scriptig meg torrentkliensig is ha kell
2009. ápr. 27. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!