Mennyit tud így felvenni? (Fényképezőgép)
Figyelt kérdés
Ha egy gép AVI-ban vesz fel videót (1280x720, 30 kép/mp), kb hány percnyi tartalom fér rá pl egy 8GB-os kártyára?
Bridge gépről van szó.
Van egy kis kompakt gépem, az is AVI-ban vesz fel, de a max felbontása 640x480 szintén 30 kép/mp, de marha nagy a mérete már egy rövid felvételnek is.
2011. szept. 29. 00:14
1/4 anonim válasza:
Ha elindítod a felvételt visszaszámol. Könnyen megtudhatod mennyi időt vesz fel. Amúgy sok gép 15 percnél feladja.
2/4 anonim válasza:
A videózás valszeg előbb eszim meg az akksid/elemed mint, hogy a 8GB-os kártyád megtelljen.... bár sosem lehet tudni.
4/4 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy ott vissza számol.
Csak még nincs meg az a gép, ezért nem tudom. Amit kinéztem abba AA elem, ill. akku kell. Ezekből vannak jó erősek, meg esetleg ha időközbe lemerülne, viszek pót akkukat.
Kb egy órát akarnék én rögzíteni, ezért kérdeztem a videó méretét. Mert vannak olyan gépek amik mp4-be vesznek fel HD módba, és az jobb.
Vagy átkonvertálnám a HD-s avi-t, de nem szeretnék minőség romlást.
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. szept. 29. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!