Hogy lehet beállítani Facebookon, hogy kiírja honnan írok?
Figyelt kérdés
Mármint, ha kiírok valamit, akkor ott alatta legyen, hogy pl. near Budapest :D csomó ismerősömnél látom, és nekem nem írja így ki.2011. szept. 27. 21:36
1/3 anonim válasza:
és az szerinted jó, hogy mindíg mindenki pontosan tudja,hogy hol vagy?
2/3 anonim válasza:
Mikor ki akarsz írni a falra a gombbal egy sorban lévő szürke sávban lehet állítani.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem azt akarom, hogy mindig tudják hol vagyok. Hanem csak hogy ezt írja ki, hogy near Budapest :D vagy épp ahol lakik az ember, érted?! (:
2. köszi, de nem igazán erre gondoltam, mert így tényleg azt tudom ki írni hogy hol vagyok... nem tudom értelmesebben megfogalmazni mire gondolok. :S :D
2011. szept. 27. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!