Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen hd tv-t vegyek amin...

Milyen hd tv-t vegyek amin tudok nézni bármit az usb-s winchesteremről? Lehetséges egyáltalán?

Figyelt kérdés
Van egy 2,5"-ös samsung s2 külső merevlemezem (640gb). felismerik és lehet nézni róluk filmet, esetleg zenét, képeket? még nem volt a kezem alatt egy ilyen új tv sem amióta bejöttek. Esetzleg akinek van konkrét tapasztalata, ajánlata szívesen várom. (képátlóval nem akarok túlzásba esni, elég egy átlag) köszi előre is.
2011. szept. 25. 16:03
 1/2 anonim válasza:
Szerintem maradj márkánál, a Samsung újabb tévéi már képesek USB-ről is olvasni a fájlokat, legyen az mkv, divx vagy hasonló, elég sok formátumot ismer (de szerintem ez a kettő a leglényegesebb). Megtalálod már őket 22"-tól egészen nagy méretekig, természetesen FullHD felbontásban. Nagyszüleimnek van egy 32"-os képátmérőjű, szaggatás nélkül vitte az Eredet c. film FullHD-s, mkv-ba csomagolt változatát, pedig van pár részlet a filmben, ahol gyorsan történnek a dolgok és probléma lehetne a dekódolással.
2011. szept. 25. 17:10
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippet, ennek örülök mert próbáltam boltokban informálódni ott max. 700mb-os avit mertek garantálni egy ilyen tudású tvhez...vagy csak fogalmuk nem volt mit mondjanak tapasztalat híján. esetleg kiindulópontnak tudnál írni nekem típust?
2011. szept. 28. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!