Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Be lehet valahogy állítani a...

Be lehet valahogy állítani a klaviatúra érzékenységét?

Figyelt kérdés
A betűk 3/4-re nem reagál, csak ha erővel ütöm le. Át lehet valahogy állítani érzékenyebbre?
2011. szept. 24. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:

régi bilentyüzet?

biztos el van használódva

nem drága egy új.

2011. szept. 24. 15:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez nem touchpad, nem lehet álitgatni amugy:)
2011. szept. 24. 15:18
 3/10 Argloss ***** válasza:
Fordítsd meg és kezd el rázni. Van akinek a billentyűzetéből egy egész ebédnekvaló kaját ki lehet rázogatni, aztán csodálkozik, hogy már nem működik olyan jól, mint régen...
2011. szept. 24. 15:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Egy hetes laptop... teát nem régi s nem is kajálok mellette, pont ezért.. :D
2011. szept. 24. 15:28
 5/10 Argloss ***** válasza:

Jah, laptop. Akkor azt ne rázzad. :)

Szerintem vidd vissza, mert valami baj van vele, ha tényleg erősen kell nyomogatni, hogy működjön... Ne várd meg, hogy lejárjon a garancia, mert laptopba drága a billentyűzet!

2011. szept. 24. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Milyen laptop Lenovo?
2011. szept. 24. 15:56
 7/10 A kérdező kommentje:
toshiba.. én azt hittem, az jó..
2011. szept. 24. 16:12
 8/10 Argloss ***** válasza:
Ha nincs szerencséd akkor bármelyik gyártónál kifoghatsz egy rossz darabot. Egyik gyártó sem annyira tökéletes, hogy ilyenek ne forduljanak elő (még az Apple sem..), viszont ezeket ingyen javítják vagy cserélik...
2011. szept. 24. 17:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Csak azért kérdeztem milyen márka mert pl lenovoban nagyon be van biztositva hogy szuperül lehesen gépelni azt szokták szeretni aki gépel sokat

toshiba nem túl,ismert de jó márka

szervizbe rákérdezel hogy normális e ez és megmondják

amugy laptopnál nem csodálkoznák ha nem csak touchpadnál lene ilyen érzékenység hanem bilentyüzetnél ha van ilyen funkciója akor az beépül a bilentyüzet beálitásokhoz vagy van hozá szoftver

de it inkáb nekem is gyártáshiba gyanus ez

cserélik vagy javitsák és kész

ha két év garanciás a laptop nem kel agodnod milyen márkájú.:)

2011. szept. 24. 18:46
 10/10 anonim ***** válasza:

It pl. ara kel figyelni,lehet ép túl érzékeny

tehát két normál bilentyüt (vagyis "betüt") lenyomsz véletlen egyszere egyiket ép hogy csak hozáérve és akor "letiltja" mondketöt.

2011. szept. 24. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!