Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet beállítani routerre...

Hogy lehet beállítani routerrel, hogy tudjak servert indítani? (egyéb infó érhetőbben lent) :D

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Abban szeretném segítségeteket kérni hogy, (call of duty 6) szervert szeretnék indítani. (törten de ez nem lényeg szerintem)Régen nem volt routerem tökéletesen tudtam minden játékba indítani szervert de mióta routerem van nem tudok.

mit kell be állítani vagy át állítani hogy tudjak szervert indítani?

2011. szept. 24. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Routeren portot kel nyitni amit a cod használ

de tipustól is füg sokminden

más online játékra felmeni feltudsz?

pl más cod serverére.

de akár gépeden tüzfal is letilthat valamit.

2011. szept. 24. 15:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Tp link a márkája, én minden szerora fel tudok menni, csak ha én sajátot indítok arra nem tudnak fel jönni a többiek
2011. szept. 24. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:

port nyitás irtam vagy port átirányitás követés

olvas róla neten biztos leirják magyarok is én is csak onan tudnák nézni :S vagy hátha valalki lerja itt:)

router felületre betudsz lépni nem?

és ott van

[link]

itt nézelödj

igen az alap pl hogy gépednek fix ipt kell megadnod mivel server.

stb stb. de minden routeren más tp linkenk is sok fajtája van de léynegében ugyan az

meg keltudnod miylen servert csinálsz miylen adatai vanak és azt routeren kiengedni olvas utána róla

(vagy mint irtam valami IT profi leirja itt neked pár sorban:P)

2011. szept. 24. 19:53
 4/4 A kérdező kommentje:

hát a helyzet az hogy kezdő vagyok nem vagyok jártas az ilyesmikbe nincs valami amit be kell csak kapcsolni hogy menjen? a saját ip-met meg tudom nézni myipadress.com-ról a portomat is tudom de jó lenne ha vmi pontos beállítást látnák vagy videó formába vagy leírva.

ja de betudok lépni am a router beállításaiba csak nem tudom mit kell ott engedélyezve vagy valami.

ja és ha vki tud vmit pls magyarul írja, az idegen nyelv tudásomon lenne mit javítani:D

2011. szept. 24. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!