Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyenkor tenni?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Szóval az lenne a problémám, hogy van egy M-Tech-es webcamerám, ami Windows XP operációs rendszerrel tökéletesen működött, de most Windows 07 van a gépemre telepite.. és ezért nem indul el. Nem lehetne valahogyan megoldani?
2011. szept. 23. 14:02
 1/9 anonim válasza:
Nincs bocsánat. Tölts le egy drivert.
2011. szept. 23. 14:05
 2/9 A kérdező kommentje:
De sehol sem találok windows 7-re.. esetleg ha valaki tudna egy linket küldeni azt megköszönném.
2011. szept. 23. 14:06
 3/9 anonim válasza:
47%

folyass rá meleg ondót, vagy erőszakold meg.ha lány vagy akkor meg próbáld meg felnyomkodni magadnak.

am annyi a probléma h keresned kell egy win7 kompatibilis illesztőprogramot a camhoz

4/9 anonim ***** válasza:
akkor tegyél rá másik op rendszert...
 5/9 anonim válasza:

Nem plug and play-es a webkamerád?

Ha igen, akkor elvileg mindenhogyan mennie kellene, de az alkalmazásban, amiben használni akarod, ott kell beállítani, hogy az legyen az alapértelmezett eszköz.

Ha nem plug and play-es, akkor keress hozzá illesztő programot a neten, és ha az fel van telepítve, akkor az előző szindróma.

Üdv.

2011. szept. 23. 14:07
 6/9 A kérdező kommentje:

De a gépben a legújabb alkatrészek vannak, ezért már olyan operációs rendszer nincs, ami a camerához és a géphez is jó lenne. -.-"

Egyébként lány vagyok.. de a felnyomkodós ötletet, inkább kihagynám....

2011. szept. 23. 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:

magyarul b@szott a gyártó windows 7 kompatibilis drivert csinálni a kamerához. itt két megoldás van.

1. megerőszakolod a windows 7-et, hogy te kemény csaj vagy, és igenis fogadja el a Zixpé-s drivert. (magyarul kézzel megadod neki az XP-s illesztőprogramot.

2. kötsz egy masnit a kamera vezetékére, és elkezded nyakláncként hordani, valamint veszel egy win7 kompatibilis webkamerát.

2011. szept. 23. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia

Itt: [link] azt találtam neked, hogy a hivatalos oldala ez:

[link]

Ha nem tudod a pontos típust, akkor tedd fel a "Detection Tool"-t, gondolom az majd megmondja. Egyébként Win7 driverek valóban nincsenek, de ha a hivatalos oldalon lévő driver nem működik, vagy egyszerűen nincs, akkor sajna máshol sem fogsz szerintem találni.....

2011. okt. 29. 12:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként vettem egy új camerát :)
2012. ápr. 4. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!