Mit lehet ilyenkor tenni?
folyass rá meleg ondót, vagy erőszakold meg.ha lány vagy akkor meg próbáld meg felnyomkodni magadnak.
am annyi a probléma h keresned kell egy win7 kompatibilis illesztőprogramot a camhoz
Nem plug and play-es a webkamerád?
Ha igen, akkor elvileg mindenhogyan mennie kellene, de az alkalmazásban, amiben használni akarod, ott kell beállítani, hogy az legyen az alapértelmezett eszköz.
Ha nem plug and play-es, akkor keress hozzá illesztő programot a neten, és ha az fel van telepítve, akkor az előző szindróma.
Üdv.
De a gépben a legújabb alkatrészek vannak, ezért már olyan operációs rendszer nincs, ami a camerához és a géphez is jó lenne. -.-"
Egyébként lány vagyok.. de a felnyomkodós ötletet, inkább kihagynám....
magyarul b@szott a gyártó windows 7 kompatibilis drivert csinálni a kamerához. itt két megoldás van.
1. megerőszakolod a windows 7-et, hogy te kemény csaj vagy, és igenis fogadja el a Zixpé-s drivert. (magyarul kézzel megadod neki az XP-s illesztőprogramot.
2. kötsz egy masnit a kamera vezetékére, és elkezded nyakláncként hordani, valamint veszel egy win7 kompatibilis webkamerát.
Szia
Itt: [link] azt találtam neked, hogy a hivatalos oldala ez:
Ha nem tudod a pontos típust, akkor tedd fel a "Detection Tool"-t, gondolom az majd megmondja. Egyébként Win7 driverek valóban nincsenek, de ha a hivatalos oldalon lévő driver nem működik, vagy egyszerűen nincs, akkor sajna máshol sem fogsz szerintem találni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!