Miért fagyok ha töltök le valamit?
Figyelt kérdés
Most tűzfalra gondolok,hogy az végett.Most Keiro van fent.Elötte Zone Alarm volt ami alatt kis mértékbe volt fagyás letöltés közbe,de viszont azzal lassabban töltött be a gép. Ez a Keiro jó lenne gyorsabban betölt a gép miegymás,de ha töltök le valamit elég nagy fagyás is van.
Valaki nem tudja valamit be kellene állítani vagy mit tehetnék?
Köszönöm előre is a válaszokat.
2009. ápr. 25. 12:20
1/2 A kérdező kommentje:
Még valami. Azelőtt mikor Zone alarm volt fent akkor az a pici fagyás torrentbe volt letöltéskor,de nagyon kicsi volt.
Ennél most meg simán oldalról töltenék le már nagy fagyás van akkor kérdés torrentbe is biztosan ez lenne! Pedig jó lenne ez a tűzfal..
2009. ápr. 25. 12:23
2/2 anonim válasza:
Szerintem azzal kellett volna kezdened a kérdést, hogy milyen konfiguráció a géped? És szerintem egy vírusírtó, vagy tűzfal nem okoz ilyesmit egy számítógépben. Ha mégis, akkor használd az AVG 8.0 Free-t, nekem az van egy p3 800as procis, 256ramos gépbe, és sosem fagy le. Bár amúgy sem hiszem hogy a letöltés vinné a memóriát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!