Mégis mi a különbség a netbook, notebook, subnotebook, lifebook és macbook közt?
Idézek belőle:
- netbook: A netbook olyan kicsi (9-10 inches képernyő-átmérőjű), a notebookhoz hasonló kialakítású számítógép, melynek teljesítménye internetezésre elegendő, de nem lehet rajtuk erőforrás-igényesebb programokat (pl. modern videojátékokat futtatni). A legolcsóbb ilyen gépek körülbelül feleannyiba kerülnek, mint a legolcsóbb notebookok. Tömegük körülbelül 1-1.2 kg körül van.
Ez ha tudományos akkor nekem már egyetemre kellene járni.
Ügyes vagy, találtál pár sort amit mindenki ért! Már csak egy kérdésre válaszolj nekem: Szerinted az az kérdésem, hogy ki tudna belinkelni nekem pár oldalt? Vagy az hogy ki tudná elmagyarázni hogy mi a különbség a gyakorlatban és hogy milyen tapasztalatokat észleltek, melyiket éri meg megvenni és hasonlók?
Nagyon egyszerű, zsenikém, ha nem akarsz válaszolni a megadott kérdésre, maradj csöndben. Nem linkeket kértem, hanem válaszokat. Menj és csinálj valami hasznosat ahelyett hogy itt kötözködsz.
Erősködj csak kérdező, és a végén itt hagy mindenki, mert lusta vagy még olvasni is.
Ha a Wikipédiás szövegekkel nem boldogulsz, akkor mondd el egy eladónak az igényeid, és ő majd rádsóz egyet.
Ez van.
G.
Pontosan...az emberek 80%-a LUSTA/BALF@SZ ahhoz hogy google-t használjon, ami elsőre kidobná amit keres, ezért inkább jön ide és megkeresteti mással, a maradék 20% kérdésre azt mondom hogy tényleg olyan amire ki kell fejteni a választ.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, gondolom 10-12" kijelzővel nem kemény dolgokra használnád, szóval elég egy netbook.
Röviden sztem:
Netbook...kicsi laptop, gyengébb hardver, filmnézés, netezés a célja, illetve elég nagy időtartamot bír akksiról, és hordozható...70-80k körüli ár.
Notebook, nagyobb teljesítmény, akár játék/munka is, persze nagyobb ár, 100-tól felfelé alap, jobbak mondjuk 180-200k-tól.
Subnotebook, ezt gugliztam:
A subnotebook abban különbözik a netbookoktól, hogy alapvetően nagyobb a kijelzője (többnyire 12 col, 1280x800 felbontással), izmosabb hardverek kerülnek bele, minőségibb az anyagfelhasználás (alu, magnézium), és az akku több cellájának köszönhetően üzemideje hosszabb, mégsem növekszik a súlya jelentősen.
Kb laptop-netbook közötti terület, bár amiket láttam baromi rosszul összeállított konfigok voltak.
Lifebook: Fujitsu siemens terméke, pl ez:
szintén netbook-laptop közötti kategória.
Macbook, nemtudok róla infókat, nem tellik rá nekem.
Ha ennyire bosszant, hogy az emberek itt kérdezősködnek, mit keresel itt?
Köszönöm a választ.
Na jó. Elmagyarázom:
Netbook: Kicsi laptop, tíz tizenkét inches képernyővel, Windows platform, netezésre meg ilyesmikre jó csak. Olcsók.
Subnotebook:13-14 inch körülni laptopok. Ugyancsak a fentiekre jók, kicsit nagyobb képernyővel, tudással.
Lifebook: Siemens márkától jön, egy fajta Notebook.
Notebook: Laptop. 14-18 inch körül van. Windows, Linux ,Ubuntu etc.op. rendszerrel, közülük lehet válogatni.
Macbook: Apple Inc. (www.apple.com)-tól rendelkező.A LEGJOBB LAPTOPOK A VILÁGON. Drágák, de MAC op. rendszerük van.Az anyag is tökéletes.
-Melyiket vegyem?-Ha minőséget akarsz akkor MACBOOK Pro, Air-
Ha olcsót akkor Dell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!