Van 4 db 80Wos hangfalam. Mibe tudnám őket bekötni? Valami olyasmi kellene amin van egy jack-es kimenet és ennyi.
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 22:27
1/7 A kérdező kommentje:
Kompakt hangfalak, van bennük mély, közép és magas hangszóró.
2011. szept. 15. 22:29
2/7 anonim válasza:
Aktív vagy passzív hangfalak?
Ha passzívak, akkor erősítő kell, ha aktívak pedig szimplán akármibe beledughatod amin van jack kimenet...
3/7 anonim válasza:
tegyél fel képet kívülről, és belülről is. Amit írtál hülyeség, bedughatod akár a konnektorba is...
4/7 A kérdező kommentje:
hogy tudom megkülönböztetni h aktívak vagy passzívak?
valóban. nem kompakt, de van benn mély, magas ill. közép. kép most nem fog menni, de két vezeték jön ki jön belőlük szigeteletlen véggel.
2011. szept. 16. 20:43
5/7 anonim válasza:
Az aktív hangfalaknak kell valamilyen áramforrás is.
Akkor ha jól értem ezeknek nincs, szóval passzívak. Akkor viszont be kell szerezned egy erősítőt, mégpedig olyat, amin 4 kimenet van, hogy mindegyik hangfalad szóljon... :-?
6/7 A kérdező kommentje:
tudnál ajánlani egyet 10 és 20e forint között?
2011. szept. 17. 12:10
7/7 anonim válasza:
Bocsi, de nem tudok. :)
Az alap működéséhez konyítok, de mivel nekem nincs passzív hangfalam, és nem is foglalkozok vele, nem igazán tudok ajánlani semmiféle erősítőt, ami jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!