SOS! Hogy kell ilyen módon nyomtatni?
Van egy pdf 100 oldalas dokumentumom.
És 25 oldalra szeretném kinyomtatni.
Azaz 1 darab lapra 4 oldalt.
Úgy hogy az első oldalára a lapnak az első és a második oldalt és ha ezt a lapot megfordítom legyen rajta a 3-4.
És közbe ne kelljen az összes oldal után Manuálisan megfordítani a lapot.
Szóval úgy kéne nyomtatnia,hogy 1-2 5-6 9-10
utána az egész pakkot megforítom és rá mehet a 3-4 7-8..
Értitek?
Nagyon sokat segítene,ha valaki elmondaná hogy ezt hogy kell!
Kb tulajdonságokban a lap/oldalt beállítod kettőre, azután először csak a páros oldalakat nyomtatod, majd fordítva visszarakod, és csak a páratlanokat (Odd/Even pages).
Arra kell figyelni, hogy a nyomtató pont fordított sorrendben fogja kiköpködni a lapokat első körben, mint, ahogy neked vissza kell tenned.
Köszi,hogy írtál!
Ezt már kipróbáltam,ha even vagy oddolok akkor úgy nyomtat hogy 1-3 5-7 egymás mellé.
Jaaa, értem a gondot, igazad van tényleg, már beugrott: ezt én úgy hidaltam át, hogy az egészet így 2oldal/lap felállásban kinyomtattam egy új pdf-be.
(Van egy csomó pdf nyomtató program, ami egy virtuális nyomtatót jelenít meg a nyomtatólistában, és amit, rányomtatsz, abból csinál egy pdf file-t, pl bullzip pdf printer)
Ha ez megvolt, akkor van egy pdf dokumentumod, ami 2 oldalt tartalmaz/lap, és ezt a doksit nyomtattam odd-even váltásban. Kicsit hosszadalmas, de így jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!