Ilyenkor mi van? Laptop rendelés!
Figyelt kérdés
Pár napja rendeltem egy laptopot a laptopszalon.hu-rol.Aznap kaptam egy emailt tőlük hogy mit és mennyiért!Ennyi!Azóta semmi se az online hitelről se a szállításról nem kaptam infót!Mi lehet most?Már írtam nekik de semmi válasz!Rendeljem meg újra vagy mi?Segítsetek!2011. szept. 14. 15:23
1/8 anonim válasza:
Menyi az a pár nap pontosan?
az oldalon mit irtak menyi a várakozási idö?
mert az általába 2 hét is lehet minimum
amugy én a laptopszalonról sose rendelnék:S
de nem ismerem (aki akar rendeljen vagy ha csak onan tud)
én ha máshonan rendeltem ugyigy volt
aztán kb 2 hét mulva irtak megint töbször is
persze atól füg ha van készleten hhamrab is kéne
2/8 anonim válasza:
Hívd fel őket szerintem. Ha jó helyen néztem akkor a telszám: 06 20 988 2000
Itt valszeg tudsz velük személyesen beszélni és akkor nem kell évekig várnod az email válaszra ;)
3/8 anonim válasza:
jah a budapesti üzlet telszámát írtam...
4/8 A kérdező kommentje:
2-3napja történt a rendelés!azt irják az oldalon hogy másnap vagy harmad nap már szállítanak ahhoz képest semmi!ja és az van az adatoknál hogy van raktáron!
2011. szept. 14. 15:53
5/8 anonim válasza:
hát egyrészt az oldalt ritkán frissítik(legtöbbször), szóval lehet nem volt raktáron, az, hogy x napon belül szállítják, az jelentheti azt is, hogy annyi napon belül intézik, és átadják a gls-nek, akik majd akkor viszik, ha lesz arra futár és útbaejtik. másrészt meg nem ismerem az oldalt, és a forrásokat, de az én laptopomat egy olyan oldalról rendeltem, ami mint kiderült németből rendelik...és ott is elvileg raktáron volt, mégis 8 napba telt a kiszállítás, tehát várni kell, és ha 5 munkanap esetleg letelik, akkor hívd fel őket.
6/8 anonim válasza:
én is onnan rendeltem a gépemet, nekem kihozták 24 órán belül. a húgomnak pedig 3 nap múlva. ma biztos megkapod :)
7/8 anonim válasza:
ha igénybe vetted az online hitelt, kicsit hosszabb az átfutás, hiszen a hitelt nyújtó cég bírálja el a kérelmedet, nem az, akitől a gépet veszed. szerintem nézd meg a rendelésed jelenlegi állását. a cetelemes hitelről elvileg kellett egy kódot kapnod. azzal nyomon tudod követni. vagy hívd fel az üzletet. 72/512-538 vagy 20/556-5060
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!kapcsolatba léptem velük az van hogy "timeout"-ba tett a rendszer és igy nem lett véglegesitve!újra kell csinálni a rendelést!:)
2011. szept. 15. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!