Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csinált vele a szervizes?

Mit csinált vele a szervizes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A múlt héten szervízben volt a gépem, mert egy festés után amikor összeraktam, az áramot felvette a monitor, de semmi egyéb nem volt rajta. Aki csinálta, amikor visszahozta, azt mondta, kivette a mobilregből a winchestert, (ne ez nekem semmit nem mond), és újra telepítette a windowst, de nem szállt el semmim.

Ehhez képest, sorban jönnek elő dolgok, pl. van egy multis hp nyomtatóm, ami tökéletesen nyomtat, fénymásol, de azóta a szkenner részét nem ismeri fel. Most pl. egyik meghajtómon sem tudtam töredezettségmentesíteni, hiába nyomok rá, nem történik semmi. Korábban ezzel sem volt gond. Két lemezmeghajtó volt a gépemen, az egyiket most egyáltalán nem ismeri fel.

El tudná valaki mondani, mit csinált egyáltalán vele, és annak van-e ilyen hatása, hogy korábban jól működő funkciók most nem működnek?

Illetve tudott úgy windowst újratelepíteni, hogy tőlem semmilyen telepítő lemezt nem kért?

2011. szept. 14. 08:40
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Te magad írtad, hogy kivette az egyik wincsit. Akkor miért csodálkozol, ha nem találja? Rakd vissza.
2011. szept. 14. 08:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik, elcseszte.

Telepíteni tudott. De egyrészt miért, másrészt milyen felhatalmazás alapján?

2011. szept. 14. 08:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Valószinüleg kontár volt.

elöször is garanciális gép volt?

igy hivatalos szervizbe vited

amugyís egy márka szervizbe vited vagy valami kis bovli szervizbe

kivetem a winchestert ugy se volt jó es mi van ha elrakta magának.

El kéne vini másik szervizbe ha te nem értesz se a szovtveres se a hardveres részéhez

milyen gép pontosan egy öszeálitotan vet gép volt?

persze lehetöleg megbizhatób szervizbe es ot mond el ezeket mind elöte utána mi volt

nem csodálkoznék ha winchhester hiányozna:s

ha tönkre ment voln szolnia kéne hogy tönkre ment nem pedig kivetem

windows t tudhatot telepiteni ez még nem viztos hogy a nagyob gond de drivereket aligha tudot

szerintem egyszerüb let voln biztonsági mentést csinálnia es akor ténleg minden megmarad

szerintem csak adataidra gondolt hogy megmaradt

2011. szept. 14. 09:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

jaj, az, hogy a mobilrack-ben lehúzta a vincsit, az nem kontárkodásés nem is lopás. Normális ember nem gondolja, hogy azon rendszerfile-ok vannak.

Dugd vissza és kész.

2011. szept. 14. 09:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen ezért job a helyszini (vagy azonali szerviz) leltár vétel stb mert szemel tarthatod hogy mit ront el vagy megmondja mit akar és tudsz szolni hogy jo vagy nem

persze nem olcso semi

gép nem volt biztonságos letakart helyen még festetetek?

mert amit mond hogy winchester rosz volt de az mitöl let rosz

szintugy mitöl let egy festéstöl ujratelepitésel megoldható baja.

nem értem

de talán sokal joban kelet voln vigyázni gépre ha ténleg festés alat let baja:S

2011. szept. 14. 09:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolod hogyba szervízes viszadugta voln mért nem?:D

na de mindegy

ha meg ilyen "hordozható" merevlemeze van a kérdezönek valoszinüleg használná is ezt a lehetöségét igy tudná

meg van az a rek lemez?

2011. szept. 14. 09:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem gondolja hogy rendszerfájlok vanak rajta mert nem is kelene ot leniük (ez is kontár munka volt)

hogy lehetnek ilyen szervizesek

tuti valami bovlis hardver szerviz:(

na de mindegy magam idegesitem it ezen

jó lehet nem kontárok de valami akor se stimel láthatod kiváncsi vagyok mi lesz

(mert ha a kérdezö nem ért hozá hiába fejtegetném hogy mi legyen)

2011. szept. 14. 09:12
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Sajnos én ehhez a részéhez nem értek a gépnek egyáltalán. Biztonságos, letakart helyen volt a gép, azt mondta, nem is a festés, mozgatás miatt lett baja. Persze, furcsa az egybeesés, ez a gép 4 éve áll a helyén, azóta semmi gond nem volt vele. De már előtte is használtam, egy összeszerelt gép, ami már évek óta tökéletesen működik.

Igen, helyszíni szervízt szerettem volna, de az sem rajtam múlt, hogy ez nem volt megoldható.

Mindenesetre, megnézetem akkor mással, hátha lehet még rajta segíteni.

Azt nem tudom, hogy én most hogyan tudnám visszarakni azt amit kivett? Illetve ha az volt a baja, akkor meg lehet megint nem működne, nem?

2011. szept. 14. 09:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A második vagyok. Kicsit bővebben:

Ha a monitor nem reagál a PC-re, akkor nem az az első, hogy újratelepítek. Mi van, ha akkor sem fog?

Másrészt: Az, hogy kivette a vinyót és rátelepített, az botorság. Más gépben (tehát visszarakva) nem lesz tökéletes.

2011. szept. 14. 09:16
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom megítélni, mennyire botorság amit csinált, mivel nem értek hozzá. Sőt, onnan indultam, hogy mit csinált vele, mivel még azt sem értettem :-)

Őszintén szólva ebben a dologban aki nem ért hozzá, kénytelen bízni abban, aki csinálja, és eddig nem is volt gondom (ugyanezzel a szervízzel sem).

Mindenesetre, akkor ha jól értem, van ez a mobil rack, ami a kivehető része a gépemnek, ebből kiemelte a winchestert, amin viszont a működéshez szükséges fileok voltak, ezért van, ami nem működik most. Legalábbis ha sikerült jól megértenem.

2011. szept. 14. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!