Ezek közül melyik a legjobb? Hanyadik? Legmegbízhatóbb?
Figyelt kérdés
Főleg internetezésre használnám meg letöltésre!Én magam DELL párti vagyok de érdekelne szerintetek melyik a legjobb?
2011. szept. 12. 08:07
2/17 A kérdező kommentje:
És DELL-ből melyik?
2011. szept. 12. 08:36
3/17 anonim válasza:
Szerintem is Dell az egyik legjobb valasztas, de vigyazni kell mert eleg hamar megy meg az akksijuk( legalabbis az en ismerosi koromben 6 Dellnek ment meg az akksija 6 honap es 2 ev kozotti idoszakban). Amugy minden nagy gyarto elfogadhato laposokat keszit: Dell, Acer, Toshiba, Asus, Hp, Msi, Sony, stb.
4/17 A kérdező kommentje:
2011. szept. 12. 08:55
5/17 anonim válasza:
Ár nélkül nehéz bármit is mondani. Egyébként ez a piros szép. :D
6/17 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy szép!XD de az adatok ott vannak alul azokról mi a vélemény?Tűrhető kis gép?
2011. szept. 12. 09:06
7/17 anonim válasza:
Egesz jo konfig, de internetezesre ez tul sok. Persze ha kesobb esetleg masra is lesz hasznalva, akkor jo valasztas.
8/17 anonim válasza:
Nekem is N5110-em van i7-tel 8GB RAM-mal és GT 525M-mel. Nagyon nagyon jó gép! Szerintem jobban jársz, ha a laptopszalonnál veszed. www.laptopszalon.hu
9/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
a dell inspiron n5110 nagyon jó választás, de ha tényleg netezésre kell, elég egy gyengébb konfig, olcsóbban (bár ugye nem tudjuk, h ez mennyibe kerül) itt nézz körül, nagyon jó árban vannak. én is itt vettem az én 5110-emet
(amúgy szerintem szaküzletben kedvezőbb árban kapsz, mint máshol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!