Nem tudok játszani! Directx hiba és nem tudom a videókártya driverét feltepelíteni?
nincs meg hozzá a kapott cd és nem tudom mit kéne ehez a konfigurácóhoz feltelepíteni,hogy tudjak játszani(directx hibát ír ki,hiába van felepítve )
Intel celeron cpu 420@ 1.6ghz
447RAM
"A rendszer jelenleg az általános videoillesztőt használja. Telepítse a hardver gyártója által biztosított videoillesztőt.
A DirectDraw működésének teszteléséhez nyomja meg "A DirectDraw tesztelése" gombot.
A Direct3D-funkciók nem érhetők el. Érdeklődjön a hardvergyártónál, hogy az illesztőprogram végleges verziója van-e telepítve."
Nem tudom hol van a CD, szóval nem tudom ehhez mit kéne feltelepíteni, most telepítettem újra a gépet..valaki tudna segíteni?Másik kérdés ezen indulna a cod 2 ?
Leszeded az Everest nevű programot. Ebben meg tudod nézni, milyen videokártyád van.
Felmész a gyártó oldalára, és letöltöd az adott kártyához való drivert. Felteszed, és gond megoldva.
amióta 7 év után először újratelepítettem ezt a gépet..
az everestben ha itt kell megnézni ezen a fülön milyen videó kártyám van, akkor semmit nem ér mert az összes alfül alatt szürke a képernyő.. szerintem nem érzékeli a videókártyát, vagy nem tudom...
itt egy kép róla hogy mit jeléenít meg az everest..sehol sem érzékeli a videókártyám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!