Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudok játszani! Directx...

Nem tudok játszani! Directx hiba és nem tudom a videókártya driverét feltepelíteni?

Figyelt kérdés

nincs meg hozzá a kapott cd és nem tudom mit kéne ehez a konfigurácóhoz feltelepíteni,hogy tudjak játszani(directx hibát ír ki,hiába van felepítve )

Intel celeron cpu 420@ 1.6ghz

447RAM

"A rendszer jelenleg az általános videoillesztőt használja. Telepítse a hardver gyártója által biztosított videoillesztőt.

A DirectDraw működésének teszteléséhez nyomja meg "A DirectDraw tesztelése" gombot.

A Direct3D-funkciók nem érhetők el. Érdeklődjön a hardvergyártónál, hogy az illesztőprogram végleges verziója van-e telepítve."

Nem tudom hol van a CD, szóval nem tudom ehhez mit kéne feltelepíteni, most telepítettem újra a gépet..valaki tudna segíteni?Másik kérdés ezen indulna a cod 2 ?

2011. szept. 11. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Leszeded az Everest nevű programot. Ebben meg tudod nézni, milyen videokártyád van.

Felmész a gyártó oldalára, és letöltöd az adott kártyához való drivert. Felteszed, és gond megoldva.

2011. szept. 11. 15:08
 2/6 A kérdező kommentje:
meg van a progi, de melyik fülön kell emgnézni, milyen videókártyám van ? mert ha a "Megjelenítés" fülre viszem, akkor semmit nem jelenít meg, csak szürke képernyőt..
2011. szept. 11. 15:59
 3/6 csapo1002 ***** válasza:
ha nincs Direct3d nem fog menni a COD 2 sem. Mióta van ez a hibád?
2011. szept. 11. 19:30
 4/6 A kérdező kommentje:

amióta 7 év után először újratelepítettem ezt a gépet..

az everestben ha itt kell megnézni ezen a fülön milyen videó kártyám van, akkor semmit nem ér mert az összes alfül alatt szürke a képernyő.. szerintem nem érzékeli a videókártyát, vagy nem tudom...

itt egy kép róla hogy mit jeléenít meg az everest..sehol sem érzékeli a videókártyám

2011. szept. 17. 15:54
 5/6 A kérdező kommentje:
2011. szept. 17. 16:07
 6/6 csapo1002 ***** válasza:
Nem integrált videokártyád van?
2011. szept. 18. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!