Mi az oka annak, hogy sim city 4-ben az épületek kertje nem zöld, hanem agyagszínű és semmi sincs rajta csak a ház és pl a szélturbináknak is csak a a legaljuk látszik?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 10:22
1/2 anonim válasza:
Zöld = Lakóterület
Kék = Kereskedelmi terület
Sárga = Ipari terület
2/2 A kérdező kommentje:
Nem azt nem tudom, hanem pl lakóterülek egy barna valami egy házakkal (nincsenek fák meg semmi pedig kellene) és a parkokkal is ez van, mert azok egy nagy barna síkok
Régebben is ilyen volt és az egyik ismerősömnek átvittem pendrivba és neki normális volt és utána nálam is feltelepítettem újra (pendireval) és normális lett a grafika csak a tutorialok meg a régiók domborzata eltűnt
2011. szept. 11. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!