Gamer PC vagy XBOX 360 és sima PC?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérédésem, hogy sajnos nincs pénzem Gamer PC-re + egy xbox 360-ra, szal a kérédsem az, hogy szerintetke melyik a jobb felosztás: GAmer PC (drágább pl GTX 570-nel stb..) vagy egy Xbox 360 (játékra, eredeti játékokkal a LIVE miatt) és egy sima PC (inegrát alap stb..) netezésre, normál felhasználásra. Kösz a segítséget.2011. szept. 10. 15:01
1/6 anonim válasza:
Ha most lenne pénzem, akkor én Xboxot vennék, kinect-el. Sajnos nagy hely kell neki.
2/6 anonim válasza:
én mindenképp pc mellet szavazom :D elfut rajta minden játék, lehet nem a legjobb grafon, és van egy box controllerem hozzá
3/6 anonim válasza:
Én tuti gépet vennék azon mást is lehet csinálni(pl:net stb.)
És irányítani is jobb xbox-on meg azzal szenvecc hogy
az emberedet forgassad meg meny vele.
4/6 anonim válasza:
Én vennék egy új XBOX360at és mellé egy alap PC-t. Így játszani is tudsz akadozás nélkül stb... és internetezni is. Ez a kombó számomra tökéletes.
5/6 A kérdező kommentje:
Na jó, azért azt hozzá tenném, hogy ha gamer pc-t vennék box nélkül, akkor azért az nem akadozna (i7 2600k + GTX 570) meg azon tudnék nem eredeti game-ket is tolni. Xboxon le kell mondani a live-rol sajnos. Viszont boxon ott vannak az exclusive ok, meg nekem jobban tetszik a közösség (pl xbox party- lehet beszélgetni stb) kinectrol meg annyit, hogy nekem nem tetszik, szerintem gagyik a játékok amik kijönnek rá...
2011. szept. 10. 15:50
6/6 anonim válasza:
Első vagyok.
Nekem már gyerkőcben is kell gondolkoznom, tehát ha konzol, akkor muszáj venni 1-2 neki való játékot is, hogy a nagyoké ne érdekelje (CoD,Slasher játékok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!