Mi lehet a probléma gyökere (szakaszos lefagyás)?
Nemrég telepítettem a gépet újra (win7 32x) mert az előző rendszeremnél (szintén windows7) egyszer csak arra jövök haza hogy leállás közben egy fekete képernyő elindulni a rendszer nem tudott többet, vége. Ígyhát felraktam egy másik de lényegében ugyanazt a wndows7-et.
Most hogy újratelepítettem nemrégiben megjelent egyfajta szakaszos befagyás általában firefox közben mert legtöbbet azt használom ,de ettől függetlenül minden az asztaltól explorertól keresztül megáll/befagy. Néha egy egyszerű oldalmegnyitástól is de időlegesen addig semmit se tudok csinálni. Látom hogy világít a kis piros, kapargat valamit a winchesterben, csak nem tudom, hogy mit.Ellenőriztem a rendszerfolyamatok között mi okozhat fagyást de semmi.
Gyanakodtam vírusra , de eleve semmi vírusoshoz nem nyúltam meg avast is fent volt, driverek fent vannak, virtuális memória / RAM van elég. Az is lehet valami winchester probléma ,de igazából fogalmam sincs pedig már win98 óta mindig foglalkoztam telepítéstől kezdve mindennel ,de ez megfogott.
Szerintetek mi lehet a gond?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!