Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyiket vegyem? Macbook vagy...

Melyiket vegyem? Macbook vagy Dell?

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 6. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Dell az jobb!!
2011. szept. 6. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Dell

A Macbook nem éri meg az árát, hacsak nem akarsz profi szinten videót, zenét, képet szerkeszteni, 3D-ben tervezni vagy DJ lenni.

2011. szept. 6. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Dell szerintem is. Nekem is egy Dellem van. :)
2011. szept. 6. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Dell. A Mac-nél leginkább a nevet és marketinget fizeted meg.
2011. szept. 6. 17:27
 5/8 A kérdező kommentje:
a dell gyakorlatilag jobb mint a Mac, de aztmondták ha hosszútávra akarok gépet Mac-et vegyek.
2011. szept. 6. 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Én Macbook Pro-t javaslom.

Jobban bővíthető és mivel az Apple-nél van a legtöbb fejlesztés a legújabb technológiákat kapod mint szoftveresen mint hardveresen.

A Dell-hez nem kapsz rendszert, azt még meg kell venni meg az összes cullangot (vírusírtó, lemeziép kezelők, szerkesztői szoftverek, meg ilyen olyan kiegészítő) hogy a rendszer használható legyen.

Az Apple-nél ezt mind megkapod a dobozban plusz pár kreatív alkalmazást is. A Mac OS-nak meg nem kell daemon hogy felcsatoljon egy iso-t vagy akrobat reader hogy megnézz egy pdf-et, vagy office-nak lennie hogy megnyisd a doc vagy xls fájlokat.

Szal, ha legálisan mókányolás nélkül akarod a géped használni, akkor MBP, ha kevés a pénzt, akkor Dell. Ez ugye alacsonyabb szolgáltatásminőséggel jár.

Dell az egyik legjobb PC márka. De itt mindíg csak a hardverről beszélünk! :)

2011. okt. 3. 23:52
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,de már tárgytalakan!Megvettem a Pro-t!:)
2011. okt. 4. 18:03
 8/8 anonim válasza:
81%
jól döntöttél! :)
2013. jún. 11. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!