Tetszik ez a videó amit készítettem?
Figyelt kérdés
A zenei alapot az eredeti számból nyertem ki :P
+a videóba tettem 1-2 effektust.
2011. szept. 5. 17:39
11/19 anonim válasza:
Még jó, hogy nem kérdezted senki véleményét egy publikus oldalon, igaz? :D
12/19 A kérdező kommentje:
milyen oldalon? Mire akarsz kilyukadni? O.o
2011. szept. 5. 19:51
14/19 anonim válasza:
nem beszólás de így néz ki egy karaoke videó. a tied max. feliratozva van. :) : http://www.youtube.com/watch?v=YdXdX_etbyw
15/19 anonim válasza:
Tipikus. Valaki csinál valamit, amihez minimális tudás szükséges, viszont egyedivé akarja tenni, ezért a végeredmény minimum (finoman szólva) megosztó lesz. Megkérdezi, hogy cukcsi-e, és az esetleges negatív válaszokat meg személyes támadásnak veszi.
16/19 anonim válasza:
Amúgy az igazi karaoke videó olyan lenne, hogy LÁTOD is hogy hol kéne járni a szövegben. Sok helyen azt láttam, hogy egy golyóbis ugrál a szótagok/szavak tetején, illetve - ami is egyszerűbb - a szöveg színe lenne élénkebb ott, ahol tart a nóta.
Sajnos persze ilyet nem lehet csak úgy összekattintgatni fél óra alatt.
17/19 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: Igazad van, de tudatosan nem veszem személyes támadásnak
Utolsó: milyen progival tudonék "karaoke" videót készíteni, hogy a betü beszineződjön?
2011. szept. 5. 21:27
19/19 anonim válasza:
@ tegnap 21:27 [kérdező kommentje]
Írok neked 2000-ért 5perc alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!