Miért indul újra a gép játék közben?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom hogy mikor játszok lefagy a gép és újraindul
Akármilyen játékkal is játszok prototype,NFS shift,GTA IV
mindíg ujraindul
a gépem adatai
proci:core2duo 3.2ghz
ram:4gb ddr3 1333
videókártya:asus nvidia geforce 440gt ddr5
Mi lehet a baj?
2011. szept. 3. 21:19
2/10 anonim válasza:
nekem is pont ilyen a videokartyam
ennek a videokartyanak legalabb 300 w-os tap kell
3/10 A kérdező kommentje:
nekem 400 watt van
2011. szept. 3. 22:30
4/10 P.O.C. válasza:
A minősége is számít, és nem csak a Watt. Pl ha egy Codegányra van 400 W írva, akkor azt osztani kell kettővel. Viszont ha egy márkás, minőségi tápon látod ezt az értéket, még annál többet is le tud adni.
5/10 A kérdező kommentje:
kodegány volt ma cseréltem le mercury-ra az mennyivel jobb?
2011. szept. 4. 12:56
6/10 mate0117 válasza:
mínusz 2-vel magyarul pont ugyanolyan szar.....
7/10 P.O.C. válasza:
Mind a kettő szerepel a prohardver.hu nem ajánlott, veszélyes tápok listáján, ami nem takony hülye gyerekek, hanem szakemberek állítottak össze:
Szóval gratula a vásárláshoz. :D Csöbörből-vödörbe...
8/10 P.O.C. válasza:
Amúgy komolyan nem értek egyeseket. Ki tudnak csengetni több mint 100 ruppót egy gépre, de pont azon az alkatrészen spórolnak, ami legfontosabb, mert egy gagyi példány az egészet gépet tönkreteheti.
9/10 mate0117 válasza:
ez sajnos így van P.O.C......
nem értik meg hogy chiftechet nagy FSP-t kell venni....
(ez utalás a kérdezőnek is....4-500Wosat ajánlok)
10/10 A kérdező kommentje:
Mercury-t nem vettem.... volt otthon tartaléknak de ha ez is ugyan olyan akk kuka
2011. szept. 9. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!