Webkamera magától be tud kapcsolni?
Nem üldözési mániás..
MSN, Skype nem annyira problémás, ha bekapcsol a kamera, világít mellette egy kis fény. Skype-nál biztosan beállítható, hoyg ne hazsnálja a kamerát, MSNt nem ismerem.
Távolról irányítható kis kameraműködtető program is létezik, pl. lopás esetén készít és továbbít fotókat, így leleplezhető a tolvaj. Persze ehhez az kell, hogy a gépeden legyen egy ilyen program.
Mivel nem akarod örökre kikapcsolni a kamerát, nem érdemes törölgetni a kamera-vezérlő fájlokat (néhány fórumon ezt ajánlják)
Így a maradék egyetlen biztos módszer, ha valamivel letakarod, amikor nem használod :) Azt nem lehet hackelni.
Nem vagyok üldözési mániás, csak valahogy ez jár a fejemben mostanában.
Nem világít semmi ha bekapcsol, mert beépített kamera, szal pont ezért zavar, hogy nem is veszem észre ha működik. A letakarás az tényleg tuti módszer.
köszi:)
"Nem világít semmi ha bekapcsol, mert beépített kamera"
? És?
Nekem is van mindkét notimban beépített kamera, és van mellette pici világító bigyóka.
Nekem nincs bigyóka.
A drivert nem szedem le, azért néha használni is akarom. Csak azt nem szeretném ha vki csak úgy meglesne.
Miért lenne üldözési mániálya? nekem ma 20:30 kor bekapcsolt a webkamerámk bele mutattam egy fuck-ot és kikapcsolt! Nincs bekapcsolva az automatikus webkamera semmi probléma ezzel!
1 héttel ezelött emlékezzetek vissza, hogy volt egy olyan aki megváltztatja a Profile képét Francia Zászlóra anna a gépén egy virus fog dolgozni nekem amivel meglesnek titeket stb... akkor miért lenne Üldözési mániálya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!