Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől nem kapcsolhat be a...

Mitől nem kapcsolhat be a számítógép?

Figyelt kérdés

Egyik napról a másikra az történt hogy egyik este lekapcsoltam a gépet 2 nap múlva nem tudtam bekapcsolni.

Elkezdi tölteni a windows-t kb 2 másodpercig tölti és újra indul a gép.

Ilyenkor mit tudok csinálni? Újrarakást szeretném elkerülni mert nagyon sok fénykép van gépen és csak c meghajtóm van. Vagy ez hardveres probléma lehet??

2011. szept. 2. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Csökkentett módban indítsd újra, majd válaszd azt, hogy Rendszerindítás az utolsó helyes módban (vagy vmi hasonló szöveget a kurzormozgató billentyűkkel, és Enter)

ha ez sem jönne be, indíts újra (F8) Csökkentett mód...

Rendszer-visszaállítás, a hiba megjelenése előtti időpontra.

2011. szept. 2. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért én elvinném valami haveromhoz és csinálnék egy biztonsági másolatot az összes képről, nehogy a buherálás közben elszálljon valami.
2011. szept. 2. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Először is ments le mindent a gépről ismerősnél, vagy LiveCD-ről. Másodszor partícionáld a vinyót, hogy legközelebb már ne legyen ilyen gondt. Harmadszor tedd újra a Windowst.
2011. szept. 2. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:

XP? Win7? Vista? Ubuntu? Gentoo? valami más Linux? Mac?

Értsd meg, hogy ahhoz, hogy bárki is segíteni tudjon több infóra van szükség...

Ha XPd van, akkor legtöbbször (de nem mindig) ez segit:

1. XP CD be.

2. beinditod a CDről

3. R mint Recovery Console vagy Javitó konzol

4. beirod ezt:

chkdsk C: /F

5. vársz

6. még mindig vársz

7. ha kész van, újrainditod a gépet.

2011. szept. 2. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Újratelepítheted nyugodtan, csak ne formázd le a gépet, és akkor minden adat megmarad. A Documents and Settings és a windows.old mappában megtalálod őket, és kitudod menteni. Persze miután ez megvolt nem árt egy teljes újratelepítés formázással. Vagy van még egy olyan lehetőség is, hogy ha berakod a winfos CD-t kiad egy javítás menüpontot, esetleg azt is megpróbálhatod (minden adat megmarad).
2011. szept. 2. 22:32
 6/6 Pakerskali ***** válasza:
Én a helyedben megpróbálnám egy erősebb tápegységgel mit tud a rendszer.
2011. szept. 3. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!