Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A féléves win7 op rendszerű...

A féléves win7 op rendszerű msi laptopom minden különösebb előzmény nélkül pontosan 2óránként újraindul. Ötletek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nem jelentkezik ki csak elmegy kép hang minden és ujra indul. Avast nem talált semmit, spybot and destroy is kinyomkodta ami volt és még is ez van. Kerek két óránként. Hőfok rendben. Mitől lehet? Ötletek?
2011. szept. 2. 12:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Számtechkes haverom azt mondja több helyről jelezték neki ugyanezt a problémát. Ezt a win32registry-t ne töröljem mert lehet el sem fog indulni a gépem. Ha ide feltöltöm akkor az csak analizálja?
2011. szept. 2. 13:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen, mást nem tesz. Az Eset Online Scannere betette karanténba?

Máskor ne tölts le semmit megbízhatatlan oldalakról, csak ajánlani tudom, hogy vedd meg és Hozzáértő módban állítsd be (vagy a haverod) jó erősre az ESET Smart Securityt. Megéri az árát, azért ezt, mert tűzfala is van.

2011. szept. 2. 13:48
 13/18 anonim ***** válasza:
ESET-NOD regisztrációs adatbázisba nem töröl bele, hanem megtisztitja a fájlokat és karanténba teszi a trójait. Onnan már nem tud kárt okozni. Minden modern vírusirtó így működik.
2011. szept. 2. 13:51
 14/18 A kérdező kommentje:
Még nem tettem semmit mert közben letelt a 2 óra és ujra indult. a WOT-ot köszike télleg riaszt. Ha végzett az online scanner felteszem analízisre aztán jövök és jelentkezek mizujs. Remélem 2óra elég lesz hozzá. Köszi eddig is. Majd re.
2011. szept. 2. 13:56
 15/18 A kérdező kommentje:
El küldtem analízisre de csak a nod 32 látta vírusosnak. A többi összes víruskereső nem találta annak. Egyébként nem emlékszem rá hogy ezt az alkalmazást letöltöttem volna valahonnan.
2011. szept. 2. 14:54
 16/18 A kérdező kommentje:

így néz ki a mappa amiben van a dolog.

[link]

2011. szept. 2. 15:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy az Eset egyetlen terméke sem riaszt tévesen, az Online Scanner sem. Nem is kell, hogy te válaszd és letöltöd, sokszor kéretlenül és erőszakosan is letöltik magukat, más progikhoz kapcsolódva. Például az Adobe a McAffe-t tölti le, vagy sok progi a kéretlen Toolbarokat (Ask stb.). Egyszóval pusztuljon a gépedről, aztán a valódi Windows7-et tedd fel vagy felteszi neked a haverod. Ez lesz a végleges megoldás.
2011. szept. 3. 13:13
 18/18 A kérdező kommentje:

Levettem a gépről, még is kikapcsol:(

Valószínüleg a regisztrálatlan win7 lesz az oka, fél év elteltével kezdődtek a problémák. A belinkelt cikkben olvastam, nekem is ugyanezek a jelenségek. A számtechkes haver ujra telepiti. Szoval ezeket amit a nod talált kitöröltem de semmi változás :(

Azért köszi mindenkinek.

2011. szept. 3. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!