Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » ! SOS! Hogyan állíthatom le a...

! SOS! Hogyan állíthatom le a tűzfalamnak ezt a "túlbuzgóságát"?

Figyelt kérdés
Szóval arról van szó hogy tegnap éppenséggel emlékszem is hogy valamiféle alul megjelenő tűzfalfrissítésnek látszó pop-up szerűségre rákattintottam mert siettem igazából és nem is néztem meg pontosan hogy hova is kattintottam és szerintem azóta tart a felmerülő problémám. Korlátozva van az internet exploreren rengeteg dolog, a youtube videóit sem tudom elérni mivel az adobe flash player is feltehetően le van blokkolva, facebookon pedeig például tényleg csak belépni tudok és nagyjából annyi, semmi egyéb nem jelenik meg. Mozilla meg Google Chrome pedig teljes egészében le van blokkolva, a chrome esetében, viszont írja is hogy a tűzfal vagy a víruskereső szoftver behatolónak értelmezi tévesen a google chrome-ot, ezért blokkolja rajta az internethez való hozzáférést. Javaslatként azt írja hogy PRÓBÁLJAM MEG a google chrome-ot hozzáadni mint engedélyezett programot a víruskereső szofter vagy tűzfal beállítádsánál, illetve ha már engedélyezve van, akkor KÍSÉRELJEM MEG törölni az engedélyezett programok listájáról, majd újból hozzáadni. Nos az lenne a kérdésem, hogy hogy látjátok, hova kell mennem hogy ezeket a beállításokat végrehajthassam? Próbáltam jó pár dolgon végigmenni, de egyikkel se értem el a kívánt eredményt. Légyszíves, segítsetek! Biztos vagyok benne, hogy pár egyszerű lépéssel megoldható kell hogy legyen a dolog és nagyon fontos lenne hogy tudjam normális módon használni az internetet a gépemen.
2011. szept. 2. 11:00
 1/2 anonim válasza:

Start>Vezérlőpult>Windows Tűzfal

és hát ott vannak ilyen beállítások, hogy programok átengedése ill. letiltása a tűzfalon, spec. beállítások... szerintem ott kell valamit tenned....

2011. szept. 2. 11:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ebbe futottál bele:

[link]

2011. szept. 2. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!