Hol vannak régi desktop témák?
Figyelt kérdés
Volt olyan tíz éve egy windows 98 gépem, azon voltak jó témák, most már vistám van meg egy xp-s gépem, de nincs rajtuk jó téma, szeretném valahogy megszerezni a 98-as témákat, volt pl. ilyen bagolyhuhogós képernyőkímélő meg akvárium, meg űr, már nemtom nem emlékszem, valahonnan le tudnám tölteni ezeket a témákat, és ha igen, azok működnének vistán vagy xp-n? az összes téma amit eddig vistára meg xp-re találtam, nagyon bénuci, de ha tudtok rá jó témákat arra is nyitott vagyok.2008. márc. 8. 15:43
1/3 anonim válasza:
Szerintem ha beírod googleba screensaver vista vagy vista thema találsz ilyeneket.
2/3 anonim válasza:
A win98 10 éve még csak épphogy kiadták, ha jól emlékszek az install fájlok dátumai 1998.05 hónapiak.
XP-Vistát skinnelni tudsz egy stylexp vagy windowblinds progival.
Ezekhez keress témákat.
3/3 anonim válasza:
szerintem ird be a googleba hogy windows 95 temak xp-re!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!