Miert nem megy a szamitogepem?
Szoval a gond az , hogy amikor jatszok folyamatosan leall! Jatszok kb: fel orat es leall(de nem kekhalallal csak siman leall!)Most csereltem tapegyseget egy vadonatuj RaidMax 500W-os tapegyseg es beszereltettem egy ventilatort is!A gepemrol par adat:
CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 2915 MHz (14.5 x 201) 5600+
Alaplap neve Asus M2N-SLI (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Videokártya NVIDIA GeForce 9600 GT (1024 MB)
Rendszermemória 3328 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
Operációs rendszer Microsoft Windows 7 Ultimate
Ha meg kell valami adat irjatok le!
Jah es everestel megneztem , hogy a CPU homerseklete 90 fok amikor csak netezek! szoval az szerintem sok lehet hogy az a baj? De miert es mit tegyek? Elore is koszonom!
Az a táp nagyon nem érte meg.
Na mindegy, a lényeg, hogy a coolerrel sürgősen csinálj valamit, mert 50 fok se kéne legyen maximum terhelésen, nemhogy 90 alapból!
Ott valami nagy gáz van, vagy nem is forog a ventilátor, vagy nem érintkezik a cooler rendesen, vagy kiszáradt a krém, de sürgősen cseréld le, mielőtt leég az egész!
Például a processzorban van egy "hőmérő", ez méri, hogy a proci az üzemi hőmérsékleten belül van-e. Ha nem akkor általában lecsapja a gépet. Lehet sima leállás is, de lehet, hogy egyszerűen kikapcsol mindent (mintha kihúztad volna a konnektorból)
Egyetértek az előző válaszadóval. 90C az nagyon nagyon sok, pláne ha már netezésnél is ennyi. Cserélj hűtőventillátort!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!