Hogy kell egy DVD ből részleteket kivágni? Pl ha egy filmet nézek DVD-ről akkor hogyan kell a film részleteit kivágni hogy külön külön is meglegyenek?
Ha ezek a részek külön menüből elérhetők, akkor pl DvdShrinkkel ki lehet menteni azokat.
Vagy csak szeretnél kivágni, mondjuk egy 5 perces részt, mert tetszik? Eredeti minőségben(dvd-video) nem tudom, hogy lehet, csak avi-ba...
Úgy szereznék kivágni belőle részeket mintha egy videónak egy bizonyos részire lenne csak szükségem. Lehet hogy először át kell konvertálni de nem hiszem hogy az a format factoryval megoldható... Sony vegas pro 10-es videoszerkesztőt használok de movie makert is ismerem. de nem tudom h hogyan kell velük kivágni.
Tudna valaki segíteni nekem?
> Én csak úgy csináltam ilyet, hogy előbb konvertáltam avi-ba, utána kivágtam a megfelelő rész pl VirtualDubbal. > Ellenben, ha mkv-ba csinálnád, maradna a felbontás is> HandBrake ha jól tudom.
> Munkaigényes. Ha KmPlayerrel megnyitod a dvd-vido-t, akkor ott van egy lehetőség, hogy elmentse az éppen futó képernyőt avi-ba. Bővített menü/videó felvétel..valami ilyesmi.
Sőt, ez a legjobb megoldás> Formatfactory!!!
Lemented a dvd-videód. FFactory:RomEszköz/dvd-videofájlba.
Mappa választás>itt a video_ts-t olvasod be.
Címkét kijelölöd, és rákattintasz...aktív lesz a tartomány beállítás. Itt kezdőpont-végpont/OK. Konvertálás/indítás...és eredeti felbontásban kapod az avidat...szóval szuper. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!