Miért nem érzékel a számítógép usb csatlakozója semmit?
Köszönöm a válaszod! 2óra 11perc alatt lefuttatta a gépem és talált 4 vírust DE... a probléma továbbrais fenn áll! Eszközkezelőben nincs letiltva és próbáltam új eszközöket keresni stb-stb de semmi :S
Nah most aztsem értem hogy az miért van hogy a Microsoft Security Essentials védettnek észleli a gépet és az Eset pedíg 4 vírust talált amiből 2 trójai volt.
Az usb probléma továbbrais fenn áll mint említettem! Esetleg még valami amit tehetek?
A vírusirtásról itt egy kép:
Mint látszik megis tisztította a gépet de semmi változás.
A további segítségeket előreis köszönöm!
Eset Online Scannere megbízható, naponta frissitik, ugyanúgy, mint a fizetős NOD32 Antivírust és az Eset Smart Securityt. Ha azt jelzi, hogy NÉGY trójait talált, akkor igaza van. Lehet, hogy tört Windows-ra telepítetted a Microsoft Essentialst? Akkor nem tudja magát frissiteni, nem véd normálisan.
USB portok talán már jók, de az összes eszközt, amelyet ezekhez használtál, formázni kell. Azok még fertőzöttek. Aztán vedd elő a Windows telepítőt és futtass le egy javító telepítést. Belemásztak a trójaiak a rendszerbe.
Nem 4 trójai volt! 4ből 2 volt az!
Ezt tudom hogy nem hazudik az Eset. Egyébként nem tört, vagyis nem tartom annak. Telepítettük a Win7-et majd egy activator-al aktiváltuk. Hozzátenném hogy az Essentials frissíti magát rendszeresen!
A probléma az hogy Pendryve-ot nemtudom formázni mivel nem érzékeli a gépem a telefonom memóriakártyáját pedíg nem szeretném formázni mert rengeteg... és még annál is több fontos dokumentum/fájl-t tárolok rajt
Lehet az lenne a leg egyszerűbb ha újratelepíttetném az egész gépet.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Üdv.: TéeM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!