A billentyűzetkiosztást hol lehet átállítani?
Még megcsinálhatod azt is, hogy amit írni akarsz, azt mindig egy Word dokumentumban írod meg (aztán ha kész a szöveg majd átmásolod oda ahová kell), a szöveg alá meg odamásolod a francia ékezetes betűket, hogy ne kelljen értük messzire menni és amikor szükség van rájuk, akkor csak innen egyszerűen bemásolod mindig a szövegbe. Hogy ne kelljen keresgélni őket, akár innen a Gyakori Kérdésekről is átmásolhatod őket egy Word dokumentumba, amit elmentesz, hogy mindig kéznél legyenek.
Bízok benne, hogy valahogy majd csak kiügyeskeded.
köszi, igen, kimásoltam azokat, amiket leírtál. Már írtam is, egészen gyorsan bele lehet jönni, már azoknak a betűknek tudom a kódját amik kellenek, azt a három számot meg gyorsan le lehet írni, ami a kódhoz tartozik, jó lesz ez így. :)
Nagyon köszi mégegyszer.
Nem tudom, írták már előttem, nem olvastam el tüzetesebben a válaszokat, csak átfutottam, de csak úgy megjegyzem:
A franciák nem teszik ki az ékezeteket a nagybetűkre, ezért nem tudsz nagy ékezetes betűket csinálni az é, è, és à betűkkel. Ez nem csak ilyen szokás, hanem rendesen helyesírási szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!