Perec Józska kérdése:
Hogyan telepítsük fel az audio drivert?
Figyelt kérdés
A gépben VIA AC'97 Enchanced Audio Controller driver van, letöltöttem 2 helyről is, de csak egy mappát adott ki, benne .ini fájlokkal, egy .sys fájl és egy .cat fájl. Mit kell ilyenkor csinálni?
Előre is köszi :)
2011. aug. 30. 11:08
1/5 anonim válasza:
vagy keresel egy telepíthető drivert, vagy bemásolod ezeket a fájlokat a rendszermappa megfelelő alkönyváraiba
2/5 anonim válasza:
start/futtatás:
írd be: devmgmt.msc
a megjelenő ablakban keresd ki az egyéb eszközök, vagy a multimédia vezérlők között az audióvezérlő-t, jobbklikk, majd illesztőprogram újratelepítése. illesztőprogram telepítése adott helyről, betallózod a kitömörített mappát, és telepíted az ac97-et. értelemszerű lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Megcsináltam azt, amit a 2. írt, de így mostmár se az internet nem jön be, és hang sincs... csak tölt a gép rengeteget... nem tudom, mi lehet most, ráadásul egyfolytában jön elő h talált frissebb drivert... mi lehet most a baj!?
2011. aug. 30. 11:36
4/5 A kérdező kommentje:
helyesbítek, net bejött, csak hang sincs továbbra se
2011. aug. 30. 11:38
5/5 anonim válasza:
az utóbbit elhiszem (valahogy írtad azt a 2 kommentet)
szedj le drivert a gyártó oldaláról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!