Muternek jó lenne ez netezős gépnek?
Figyelt kérdés
Ja, és szokott néha Pacman-ezni meg pasziánszozni. Egyébként nembaj, hogy csak i5-ös a proci, inkább vegyek i7-est? Köszi!
2011. aug. 30. 00:50
1/11 A kérdező kommentje:
De lehet veszek bele egy Asus Mars II-es videokarit. Csak 410.000 Forint lesz, lehet dobna pár fps-t a Pacman-be...
2011. aug. 30. 00:52
2/11 anonim válasza:
De még jobb lenne, ha még előtte vallanád be neki, hogy meleg vagy, hogy aztán az ajándék géppel el tudd terelni a témát.
3/11 A kérdező kommentje:
És a memória elég? Ne vegyek 24 GB-ot a Facebook meg az iWiW-hez?
2011. aug. 30. 00:56
4/11 anonim válasza:
Majd a muter jól pofán ver csak tudja meg mennyit akarsz költeni gépre.
5/11 anonim válasza:
Verjem tarkón egy elefánt a f@szával te lesből támadó g3ci ruhaszárító kötél nem szégyelled magad ? Ien hülye teherbeb@szott rotációs kapa kérdésekkel traptálod a népet NINCS kib@szott nagyobb bajod mint, hogy mien gépet vegyél a kib@szott anyádnak a pacmanhez ?! Ráadásul egy ilyen gépep .. szerintem a tehereb@szott anyádnak jólesz a pacmanhez egy kib@szott nintendo a kurv@ nethez meg egy poros p1es ipari hulladék negy egy kurv@ atomreaktor ?!
6/11 A kérdező kommentje:
Jó' van na... Viccnek szántam a kérdést, nem kell rögtön idegbetegnek lenni hülye gyerek :DDD
2011. aug. 30. 01:39
7/11 anonim válasza:
Költsed csak anyuci pénzét, de ha ez tényleg az övé lesz, és tényleg ilyen keveset csinál, akkor Te nem vagy normális! És még odaírod, hogy "csak" 410.000 Ft lenne, hahaha.
8/11 A kérdező kommentje:
Mindegy, zárjuk a témát! Humorérzéketek egy NAGY NULLA...
2011. aug. 30. 10:01
9/11 anonim válasza:
Nyugi én is viccnek szántam gondoltam ,hogy nemgondolod komolyan :)
10/11 A kérdező kommentje:
Oké, akkor vettem a lapot :D
Viszont mi a véleményed arról, hogy 4db Full HD-s LED TV-re kössem neki a gépet. Azért az úgy csak menőbb!
Ja, és fontos, hogy a klaviatúra és az egét Swarovski kristályokkal legyenek kirakva? Ez otthonra alap, nem?!
2011. aug. 30. 12:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!