Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy videót szeretnék megnézni,...

Egy videót szeretnék megnézni, de nem nagyon sikerül. Mivel tudom lejátszani?

Figyelt kérdés

Haverom adott 1 videót, azt mondta hogy nézzem meg, mert nagyon jó. Oké, letöltöttem a videót, indítanám VLC-vel erre mit mond neked? Hiba!

Mondom, akkor sz*rjál sünt, próbálom mással. Íme próbálkozásaim eredménye :

VLC :

Nincs megfelelő dekódoló modul:

A VLC nem támogatja a(z) „undf” hang- vagy videoformátumot. Sajnos nem tehet semmit ennek kijavításáért.

KMPlayer az kicsit hosszú, úgyhogy csak az elejét adom :

A szűrőkonbináció az adatfolyam leképezéséhez a nem található.

Error Num:80040218

Természetesen a KM gondolkozik, és felájánlja, hogyfirríti a kodeket. DE : Nem sikerült frissíteni!

Windows Media Player:

A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt. Lehet, hogy a lejátszó nem támogatja ezt a fájtípust, vagy azt a kodeket, amellyel a fájlt tömörítették.

Gondolkodom, mondom, hát jólvan, letöltök kodekeket. Letöltöttem 10 kilot, erre még mindíg ugyan ez a probléma, DivX-el is próbáltam, az el se indította. A GSpot szerint "File Type: Unknown Mime Type: Unknown"

Ez 1 avi fájl lenne, és a haveromnál gond nélkül ment, mivel oldhatom meg a problémát?

Bocsánat, hogy ilyen mérföldes szöveggel zaklatlak titeket, de nagyon szeretném megnézni a videót, sőtt, több videó is van meg film, csak hát azoknak is ez a bajuk :(

Válaszokat, segítséget előre is köszönöm! :D

2011. aug. 29. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hibás a letöltött fájl, vagy próbáld meg a WMP-t vagy a Gom playert.
2011. aug. 29. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
bsplayer?
2011. aug. 29. 15:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Huh, jó gyorsak voltatok. Kipróbálom!
2011. aug. 29. 15:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát, nem működnek természetesen!!! De az 99.9999% hogy nem hibás, mert haverom előttem kb 10 percel szedte le, és már nézte, én meg próbáltam 10-szer is leszedni, hátha tényleg csak rosszul jött le, de semmi.
2011. aug. 29. 15:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Linkeld ide. Megvizsgáljuk...:)
2011. aug. 29. 16:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Megoldottam :)

És a hiba az volt, hogy rosszul lett kicsomagolva xD

2011. okt. 20. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!