Laptop jó lesz ezekre a célokra?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy laptopot (100.000-ft alatt.Szerintetek ezért kapok valami jót?) internetezni, zenét hallgatni és zenét vágni készíteni szeretnék rajta.és nem tudom hogy internetezni bárhol lehet vele vagy nem? nem vagyok jártas a dologba :SS pls segítsetek
Köszi :)
2011. aug. 28. 21:16
1/3 anonim válasza:
Mindenképpen kell rajta Wi-Fi-nek lennie. Pl. a Mekiben netezhetsz, vagy ahol van wifi.
Én ezt a gépet ajánlanám, mert 3 év garancia van rá, és neked bőven elég szerintem.
Vagy ezt:
Ha meg netbook kell, akkor ezt:
Ez pici, könnyű, és szép fekete. Ha lány vagy, akkor van belőle rózsaszínű is :)
2/3 anonim válasza:
A legelső linket vedd meg :D az a legjobb ;) (más vagyok)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi :D fiú vagyok. néztem máshol a neten de egy kicsit drágább. de ugyis csak oktober végefelé kapom meg :D
2011. aug. 29. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!