Milyen programmal csinálta? Vagy milyen billentyűkombinációval? (Részletek lent)
Tegnap este chateltem az egyik haverommal,a párom pedig ma délelőtt,nem tudom hogy hogyan ,de eltudta olvasni azt,amiket én előző este írtam...Nem msn-ről van szó...tehát a beszélgetéseket nem menti el a gép...nem naplózza...
De érdekes módon csak azt a szöveget lehetett látni a monitoron,amit én írtam...a kapott válaszokat nem...
Hogy csinálta?
magyarán te most egy keylogger áldozatául estél :D
ha olyan volt a témája a beszélgetésnek akkor meg is érdemled, ha a párodnak okot adtál arra hogy kvázi kémkedjen utánad akkor is megérdemled, ha a párod alaptalanul gyanakszik rád de mégis kémkedik utánad akkor te érdemled meg hogy ő a párod,
nem ártana leülnötök és kommunikálni egymással.
szóval keylogger program lehetett esetleg.
vagy más valami program amit tudtodon kívül szépen feltette a gépedre és megfigyeli hogy mit írogatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!