Az baj ha pl sokszor kivan húzva a konektorbol a számítógép menetközben?
terhelt állapotban még szép, hogy meg fog sérülni odabennt az egykristály, ugyanis
NEM A NOTÓRIUS ÁRAMTALANÍTÁSRA LETTEK TERVEZVE!!!
egyszer csak végleg elsötétül a gép, és téged jól megterhelnek kártérítési felelősséggel.
1.
Elég bunkóság, amit csinálsz. Ez olyan, mintha őt zavarná, mikor hajat szárítasz, és minden alkalommal kivágná az ablakon a hajszárítót.
2.
kivan húzva --> ki van húzva
konektorbol --> konnektorból
menetközben --> menet közben
akor --> akkor
számítógépbe --> számítógépben
kíhuzom --> kihúzom
tönkre mehet --> tönkremehet
(Csak segítségként, mert ilyen jó fej vagyok. :))
Ne foglalkozz a sok idióta kockával akik gép nélkül elvonási tünetektől szenvednek.
Nyilván a pasid is elég bunkó, hogy ha nincs tekintettel rád vagy te nem vagy rá, hogy játszani akar.
Akkor érthető, hogy ha állandóan csak a hülye gémeket tolja, de ha néha játszana és téged ez mindig zavar akkor gondolkodjatok el ezen mind a ketten. Vagy keress valami értelmes pasit vagy játszatok együtt. :)
De az, hogy kihúzod a gépet tényleg rossz.
32F
@montihun
Okoska én nem nyalok. Csak nem vagyok olyan önző pocs, mint az olyan gyíkhuszárok, mint te akik egy hüle idióta játékkal játszanak felnőtt (16-25 sőt még idősebben is) emberként és ez mindennél fontosabb nekik.
Te inkább játszál, aztán meg majd jössz ide sírni, hogy "jajj miért nincs csajom??"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!