Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lett lassú a gépem?

Miért lett lassú a gépem?

Figyelt kérdés
Laptopom van. Nagyon jól működött, normális sebességgel behozta a dolgokat, amit akartam. Már körülbelül 2 hónapja nagyon lelassult. Rengeteg zene van rajta, játék is van, de nem olyan nagyok. Vírus nincs a gépen. Kicsit unalmas már, hogy rengeteget kell várni valamire. Megnyitom például a Mozillát, sokszor leáll, lefagy, aztán utána tudok csak netezni. Mitől lehet ez? A sok zene is okozhatja? 5.9 GB zeném van. Játék pedig 952 MB.
2009. ápr. 17. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Sok a zene. Írd ki őket cd-re, aztán töröld le a gépről. Ajánlom a google chrome-ot ( [link] ), gyors, megbízható és egyszerű a használata. Ha töröltél és telepítettél, akkor töredezettségmentesítsd a gépedet, mert az is lassítja.
2009. ápr. 17. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Lótúró az a 6 giga.Még hatvan se olyan sok,attól is függ,mekkora a winyó.

Alapos vírus és spywareirtás kihúzott nettel,csökkentett módban,takarítás,töredezettségmentesítés.

2009. ápr. 17. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezt ajánlom neked, én is ezt csinálom mindig:

1. átnézem az egész gépet és ami felesleges, kitörlöm, lomtárat kiürítem

2. elindítom a kukikeresőt, ezt innen tudod letölteni:

[link]

ezt végig futtatom (értelemszerü) és ez kiszedi a gépből azokat a szarokat, amiket én nem látok benne

3. start menü-->programok-->kellékek-->rendszereszközök-->lemezkarbantartó. Ezt végigfuttatom.

4. start menü-->programok-->kellékek-->rendszereszközök-->lemeztöredezettség mentesítő. Ezt is végigfuttatom

5. gép újraindítás

rámegy egy fél nap is akár, de baromira megéri!

2009. ápr. 17. 20:04
 4/8 anonim ***** válasza:

vannak más,jobb,hatékonyabb progik is a win beépítettjeinél.Pl ccleaner,piriform defraggler

spybot kémgyilkos,spywareirtó

hagyományos vírusirtóval is át kell nézni a gépet

2009. ápr. 17. 20:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Már sok mindent próbáltam, a lemez töredezettségmentesítőtől elkezdve a vírusirtásig, és a felesleges marhaságokat mindig törlöm, átellenőriztetem, "takarítom" a gépet.
2009. ápr. 17. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor valszeg format c: segít :(

De az is lehet,hogy hardverhiba,vagy csak összeakadt vmi,vagy driverekkel nincs endben vmi...

2009. ápr. 17. 20:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Ha lenne pár 10 ezer forintom, akkor már réges régen újratelepítettem volna az XP-t. Senkitől nem tudok kérni, mert nincs olyan ismerősöm, akinek lenne. :(
2009. ápr. 17. 21:09
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

le lehet tölteni,bár ez nem legális dolog,ha érdekel ez valakit.

2009. ápr. 17. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!