Eltűnik a háttérképem! Mit tegyek?
Áhá, szóval mivel a TV-t ingyen nézheted a szomszéd ablakán te nem is fizeted a sajátod és a szomszéd ablakán nézed a TV-t?
Vagy minek fizeted a lakbért, hisz a csillagos ég alatt is simán ellaksz.
Meg Neked minek fizetnek, úgyse becsülöd meg őket....
"Tróger..."
Köhög a tolvaj, mi a szösz? :D
Aki nem a kérdésemre válaszol, az mi lenne, ha szépen megnyomná a "Vissza" gombot?!
Engem senki ne tolvajozzon le azért, mert egy retkes op rendszert nem eredetiben szereztem meg... tisztességesen fizetek adót, nem lopok. Nehéz ezt felfogni, tudom, gondolom az Audi Q7 nem engedi a garázsban, igaz?!
1.: Tv... természetesen egy kaliberű ezzel a dologgal... azt megszerezhetem neten, igaz?! Úristen... -_-"
2.: Lakbér. Ha azt nem fizetem, kilakoltatnak. Amúgy meg saját házban élek, és rendesen fizetek mindenért. Elnézést, hogy egy olyan helyen, ahol megállás nélkül mindenki lop/csal, és néhány ember tisztességesen fizeti a dolgokat, egy-egy ilyet letöltenek az amúgy full nyilvánosan megnézhető internetről. Köszönöm!
Ez miért le "totojázás"???
Valaki feltette egy nyilvános oldalra, ahonnan letöltheti bárki, bármikor, bárhol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!